Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Głupie pierdolenie. Każdy kto rżnie czyjąś pannę i WIE, że jest zajęta - zasługuje na solidną karę. Karzemy wtedy dwie osoby - tak nakazuje sprawiedliwość. Chyba, że nie wiedział, wtedy można mu ewentualnie darować.
No nie zawsze np. mi już dwa razy zdarzyło się zabawiać z czyjąś żoną a mąż był nawet bardzo szczęśliwy z takiego obrotu spraw
Jak koleś jest sam, i nic nikomu nie obiecywał i nie mydlił oczu to chuj go powinno obchodzić czy szlaufa którą puka kogoś ma czy nie.
Zdrada jest mega chujowym zachowaniem, ale może ją popełnić tylko ktoś kto jest w związku, ten który się wpierdala w związek, no cóż. Widocznie jest w czymś lepszy skoro Twoja kobieta mu daje dupy, przykre ale musisz się z tym pogodzić.
Nie wyobrażam sobie, żebym w czasach mojej rozpusty w przypływie chwili pytał laskę na tylnym siedzeniu czy na pewno nie ma chłopaka/narzeczonego etc.
Zdrada jest mega chujowym zachowaniem, ale może ją popełnić tylko ktoś kto jest w związku
No shit sherlock...
No shit sherlock...
Wyciągasz zdania z kontekstu żeby pozbawić je sensu i zakpić na siłę lepiej niż wyborcza.
Ty pierdolisz TB303
Jak koleś jest sam, i nic nikomu nie obiecywał i nie mydlił oczu to chuj go powinno obchodzić czy szlaufa którą puka kogoś ma czy nie.
Zdrada jest mega chujowym zachowaniem, ale może ją popełnić tylko ktoś kto jest w związku, ten który się wpierdala w związek, no cóż. Widocznie jest w czymś lepszy skoro Twoja kobieta mu daje dupy, przykre ale musisz się z tym pogodzić.
Nie wyobrażam sobie, żebym w czasach mojej rozpusty w przypływie chwili pytał laskę na tylnym siedzeniu czy na pewno nie ma chłopaka/narzeczonego etc.
Dobrze powiedziane - nie mnie oceniac czyjs stan cywilny, chociaz byloby dosyc komiczne pytac "ej, zanim zaczniemy chcialem sie upewnic ze nie jestes w zwiazku".
Dodaj do tego fakt ze czesto jesli wiesz ze ten ktos jest zwiazany z inna osoba, to cisnie Ci gnioty typu "moje malzenstwo to tylko fikcja zeby dzieci sie nie martwily" albo "zamierzamy sie rozwiesc tylko czekamy na *chuj wie co*"
albo moj osobisty faworyt, zew godowy pracujacych za granica z rodzina w kraju "moj maz mnie nie rozumie"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów