📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak jak ze szczoteczką do zębów w "Poranku kojota", tak i ten facet całując żonę będzie miał zawsze w ustach smak kutasa jej kochasia.
W sumie dobrze, że go powstrzymali. Zabiłby ją a poszedłby siedzieć jak za człowieka.
Nie miał ulepszonej broni, to nie ma się co dziwić, że krytyków nie mógł jej walnąć.
Zupełnie nie rozumiem dlaczego Chińczycy się zdradzają skoro wszyscy wyglądają tak samo. Co to za przyjemność posuwać sobowtóra swojej żony/córki/matki??? Pojebane.
Jedna ważna obserwacja: gość dostał rogi i zachowuje się jak trzeba, spoks, ale kolo co mu je przyprawił tylko prosi zachowaniem o dobicie i zadeptanie, jebany karaluch. Jaką krfą śmieciem musi być ten kmiot, że przyłożył rękę do sprawy, ale na wpadce nie broni przed biciem dupy z którą się związał w takim ryzyku?!?!?
Jackie Chan sie wkurwil
Jednak w islamie to jest dobra kara za zdradę baby, powinno być w cywilizowanym świecie też jakieś prawne konsekwencje za zdradę, już nie mówię o kamieniowaniu bo to by było zbyt piękne ale jakieś wiezienie dla takich kurw albo jakiś obóż pracy przez 3 lata
Płeć niemamskarpet. zero pomyślunku ekonomicznego u Ciebie, co prawda mnie to nie spotkało, ale widzę że idziesz w dobrą stronę.
RedIsGood napisał/a:
Zupełnie nie rozumiem dlaczego Chińczycy się zdradzają skoro wszyscy wyglądają tak samo. Co to za przyjemność posuwać sobowtóra swojej żony/córki/matki??? Pojebane.
Właśnie może chodzi o to, że to było zwykłe nieporozumienie. Myślał, że rucha żonę a to była sąsiadka.
syulung napisał/a:
Jedna ważna obserwacja: gość dostał rogi i zachowuje się jak trzeba, spoks, ale kolo co mu je przyprawił tylko prosi zachowaniem o dobicie i zadeptanie, jebany karaluch. Jaką krfą śmieciem musi być ten kmiot, że przyłożył rękę do sprawy, ale na wpadce nie broni przed biciem dupy z którą się związał w takim ryzyku?!?!?
Suka nie da, pies nie weźmie. Tyle w temacie.
alexandrus napisał/a:
Suka nie da, pies nie weźmie. Tyle w temacie.
Głupie pierdolenie. Każdy kto rżnie czyjąś pannę i WIE, że jest zajęta - zasługuje na solidną karę. Karzemy wtedy dwie osoby - tak nakazuje sprawiedliwość. Chyba, że nie wiedział, wtedy można mu ewentualnie darować.
Ale te facety są głupiee possała jakiemuś fagasowi fajkę przez 5 minut, i oc on ise burzy o co mu chodzi ?? Pewnie i tak zapisan się po kątach z kolegami bez użycia wazelnki, bo szkoda, a potem kijkiem jakimś macha.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów