📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak, amerykańskich. Bo we wszystkich pozostałych krajach na Ziemi nie ma przejazdów kolejowych...
Widzę, wszyscy wychodzą z samochodów zobaczć co sie wykoleiło. Chuj, że cysterna leży rozjebana, może jebnie lub będzie skażenie. Podejdźmy bliżej
a po co to laska tam instynktownie podbiegała , była okazja by robić usta usta ?
Hetman_Wielki napisał/a:
a po co to laska tam instynktownie podbiegała , była okazja by robić usta usta ?
jak każda blondynka pobiegła powstawiać cysterny na szyny
Te wózki w porównaniu do naszych wyglądają jakby były zamawiane na Wish.
znowu wróciłem na sadola
Może to niezniszczalny superman że tam idzie? Poszedł sobie popatrzeć oczkami, na cholere? Kobieta naiwna istota za nim, mężczyzna idzie więc pewnie ważne, jeszcze jak nóżkami przebiera, zapierdala do niego chuj wie po co. Brakuje tylko pierdolnięcia.
coś ostatnio sporo tych wykolejeń w tym USA.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów