18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Cara_Al_Sol 2018-04-26, 13:41 5

To teraz typowe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
przestepcazdebca 2018-04-26, 13:42 1
to masz strasznie wolny procesor
Zgłoś
hellbwoi 2018-04-26, 13:51 7
Ale co sie stalo, że w tym kraju mlekiem i masłem płynącym nie starcza już na to drugie z 500+? Czy to może wina upaińcow?
Zgłoś
nowynick 2018-04-26, 13:52 2
No chuj, obok zostawili na szczęście całkiem dobrą osełkę

tak w ogóle to ile te masło kosztuje (nie zwracam uwagi), że ludzie to kraść zaczęli? Dobra sprawdziłem, dać się złapać i mieć wiochę na osiedlu dla 7 zł...
Zgłoś
TB303 2018-04-26, 15:12 20
hellbwoi napisał/a:

Ale co sie stalo, że w tym kraju mlekiem i masłem płynącym nie starcza już na to drugie z 500+? Czy to może wina upaińcow?

Bo PO... bla bla bla...
Zgłoś
Wiewór 2018-04-26, 15:53 15
Przez osiem ostatnich lat...

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
~Velture 2018-04-26, 16:01 2
Cena masła poszła z pizdy do góry to zaczyna się to co kiedyś z cukrem. Zaraz będą karteczki z reglamentacją typu "maks 2 kostki na jedną osobę".

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
latino_lover 2018-04-26, 16:33 13
@UP
Bo cebulaki wariują przy takich okazjach, jakiś czas temu był gdzieś krótki reportaż o tym że niektóre produkty szybko drożeją, to pokazywali babinę, co kupowała kilka litrów octu, bo jak tłumaczyła- boi się że podrożeje.
Już nawet nie mówię o podludziach, dla których masło jest warte więcej niż godność i muszą kraść. Nie stać cię- to zarób albo żryj suche buły- tak powinno być napisane na kartkach w sklepie.
Zgłoś
mamurra 2018-04-26, 17:24 2
@OP: A po prawej i lewej stronie tego napisu co leży?
Zgłoś
~Velture 2018-04-26, 17:29 1
@latino_lover
Ale kurwa kraść masło to już szczyt... Jeszcze to przysłowiowe podpierdolenie batonika w pewien sposób jestem w stanie w jakiś sposób zrozumieć ale kurwa masło?
Mniej by mnie zdziwiło jakby karpia w lidlu na Wielkanoc kradli niż to jebane masło.

mamurra napisał/a:

@OP: A po prawej i lewej stronie tego napisu co leży?

No po prawej masz jebaną margarynę udającą masło.
Opakowanie łudząco podobne do jednego ze znanych i tanich maseł ale masz chytry napis "smarowny".
Jest też takie drugie z napisem "maślany mix" w bardzo podobnym opakowaniu.

Podobnie masz tę margarynę z kłamliwym sloganem "masło roślinne" (bo to margaryna a nie masło) i jej podróbkę z praktycznie taką samą grafiką na identycznym żółtym opakowaniu.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Essent 2018-04-26, 18:02 15
@Velture Ty się nawet kurwa na maśle znasz ?
Zgłoś
mamurra 2018-04-26, 18:06
@Velture: po prawej, masz rację. Po lewej - margaryny w takim opakowaniu jeszcze nie widziałem. Ale może być.
Zgłoś
Karbit83 2018-04-26, 19:23
Kiedyś masło, teraz cukier. Normalnie rarytasy. A tak z innej beczki, to ileż tego cukru czy masła można wpierdalać dziennie ze to taki ceniony towar?
Zgłoś
dam1pl 2018-04-26, 21:37
szefb3 napisał/a:

Stałem wryty chyba z 5 minut zanim zdołałem wyciągnąć telefon i strzelić fotę

A co kurwa literek nie znałeś czy ki chuj?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów