📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"nie pomoże koni kupa jak kierowca dupa... " tutaj się to powiedzonko idealnie sprawdza...
a ja składam szacun dla pomysłu i samego wykonania !!!! jakie siły muszą być na mostach na wałach piastach, że to sie nie po zrywało !! ;o
Piwo za samochód, a dla kierowcy karny kutas za styl jazdy tym cudem.
Popieram przedmówców pojazd może i dobry ale umiejętności kierowcy fatalne, nie żebym był lepszy ale takie pizdowanie jak widać na filmiku nie zabardzo ma rację bytu w takich podjazdach.
To was pojebalo i to grubo.
Jaki hujowy kierowca? co wy w ogole wygadujecie? Nie macie o tym w ogole pojecia.
Wiecie czym jest rock crawling? freestyle etc.?
To tu macie kolejna porcje krotkich filmikow pokazujacych jakze niedoswiadczonych kierowcow.
youtube.com/user/MadRam11
ten jest nieprawdziwy, hujowy.
Jaki hujowy kierowca? co wy w ogole wygadujecie? Nie macie o tym w ogole pojecia.
Wiecie czym jest rock crawling? freestyle etc.?
To tu macie kolejna porcje krotkich filmikow pokazujacych jakze niedoswiadczonych kierowcow.
youtube.com/user/MadRam11
SQT napisał/a:
no właśnie prawdziwy terenowy spokojnie wjeżdża bez szkody dla otoczenia jak i samego wozu.. A to trze mordę i trzęsie się jak prosie w miechu.
ten jest nieprawdziwy, hujowy.
Załatw mi taką maszynę, to sobie pole kupię.
A taki ładny.. amerykański... szkoda.
I taki pojazd zasługuje na miano terenowego. A nie jak przez wielu buraków postrzegane jako pseudo terenówki BMW X5 itp itd...
Jak na nasze drogi to by sobie w sumie mógł poradzić ... Tak zgaduję.
Pojazd dobry, ale się kurwa zastanawiam co to za zawody, że go bez kasku puścili. To już u nas na amatorskich oesach trzeba mieć kask Ciekawe ile razy zajebał głową na podskoku w te rurki.
wyjebny pojeździk
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów