Poprzednia wrzuta z udziałem Terenwizji przypadła wam do gustu więc wrzucam coś nowego;)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Poprzednia wrzuta z udziałem Terenwizji przypadła wam do gustu więc wrzucam coś nowego;)
Byłem, widziałem Miałem w planie swoim Polo wystartować ale sprzedałem
Kurde od samego patrzenia aż sam bym pośmigał w takim wyścigu, piwerko
Facet ma chujowy pomysł na promowanie się, skoro zawsze musi się podpierać kobietami. Bo nie oszukujmy się, gdyby nie taki zabieg socjotechniczny to w życiu z żadnej poczekalni by to nie wyszło. Ciekawe jak obserwacja stada leszczy żerujących na ochotce. Jeszcze ta mała ok, ale te blachary i jełopa z TV to by se zachował dla siebie.
blachary coraz niżej się cenią, widać konkurencja z gimnazjum napływa
duży plus, to można zobaczyć jakie marki nadają się na wraki:
dełu, reno, poldolot, trafiła się buma i wieśwageny, łady. było jeszcze ze dwa fiaty i ford. Japońców nie widziałem
dełu, reno, poldolot, trafiła się buma i wieśwageny, łady. było jeszcze ze dwa fiaty i ford. Japońców nie widziałem
Sa cycki jest impreza.
ss_adol napisał/a:
duży plus, to można zobaczyć jakie marki nadają się na wraki:
Byla też honda i mazda
quartz75 akurat tutaj kolego to kobitki są głównymi pomysłodawcami tych imprez, także zbyt stereotypowo na to patrzysz..
skąd wiem?? bo wiem..
skąd wiem?? bo wiem..
Tu się puknie, tam się puknie, na koniec betoniarka szpachli i wszystkie będą wystawione na automoto jako bezwypadkowe
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Horendal napisał/a:
Tu się puknie, tam się puknie, na koniec betoniarka szpachli i wszystkie będą wystawione na automoto jako bezwypadkowe
Dokładnie. Z tymi furami też by tak można było zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów