Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Gorgor 2013-02-13, 23:11 3
Artis23 napisał/a:

Dobra rozumiem ze wierzycie tylko w siebie i macie radosc z obrazania osob myslacych inaczej niz wy. W dusze ludzka pewnie tez nie wierzycie? Wierzycie ze cos jest po smierci? Zgaduje ze nie (umieracie i juz). Wiec jestem ciekaw jak przedstawiacie swoja wersje zycia swoim bliskim. Dewiza "Carpe diem" a pozniej sie zobaczy. Jestem ciekaw czy swoje dzieci bedziesz tez uczyl pogardy do innych.

Już nie chcę pokazywać palcem kto wiedzie prym w obrażaniu myślących inaczej i kto uczy pogardy.
Dlaczego mam wierzyć w duszę ludzką i w życie po śmierci? Dlaczego wiara w takie gusła ma być imperatywem a wszelka odmienność tłamszona?
Dlaczego jednego dnia dostojnik katolicki wymusza decyzje polityczne twierdząc, że skoro w Polsce żyje 95% katolików to trzeba uszanować ich wolę mimo, że nikt się ich o to nie pyta a drugiego inny dostojnik twierdzi, że katolicy w kraju są prześladowani przez bezbożników? 5% prześladuje 95%? No kurwa jak?
Zgłoś
Artis23 2013-02-13, 23:52
Wytlumacze ci to jak najprosciej zebys zrozumial. Sa 2 grupy powiedzmy (ateisci i wierzacy), kazdy ma tam swoj rozum i wlasny charakter, w kazdej grupie sa czarne owce i czesto jest ich nawet sporo, sa tez wilki w skorze owcy itd., ale sa tez naprawde osoby kierujace sie dobrem ogolu i wartosciami. I teraz te pare procent z jednej i drugiej strony sie atakuja, powody ich zachowania moga byc rozne (najprawdopodobniej strach, bo jednak to strach w wiekszosci przypadkach budzi nienawisc). I pozniej ludzie widzac takie negatywne zachowanie, kreuja sobie obraz calej grupy. Wszedzie sa tez jednostki patologiczne, jak rowniez jest popelniana masa bledow, pod roznym wplywem przewaznie pieniadza. Ale sa tez ludzie ktorzy daja przyklad jak postepowac i zyc z wlasnym sumieniem ( i wierz mi ze ich jest zdecydowanie wiecej). I teraz mi powiedz co uczynila ci Biblia?? Oczywiscie nie wszystko co jest tam napisane pasuje do wspolczesnosci, ale nikt mi nie wmowi ze ona nie uczy wartosci, tak samo z przykazaniami. Ateisci maja tylko prawo ktore jak wiadomo mozna naginac, my mamy co wiecej.
Pytasz dlaczego masz wierzyc? Ja nie moge ci na to pytanie odpowiedz. Wiara powinna wychodzic od ciebie, a nie zebys mial byc zmuszany do tego.
Zgłoś
Gonczor 2013-02-14, 0:10
Kocham kłótnie religijne rozgrywające się w taki właśnie sposób. "Moja racja jest najmojsza!!!"
Zgłoś
C................o 2013-02-14, 9:57 2
Tak, biblia to ma fajne wartości. Bić niewolnika można byleby nie umarł. Sprzedać córkę też można, wydać na gwałt (sodoma i gomora) jest również spoko. Biblia jest zbiorem praw dawnych Żydów i traktować ją można tylko jako dzieło historyczne. Ciekawe jest wybiurcze uznawanie bibli bo jezus mówił żeby sprzedać wszystko i rozdać biednym, nie znam żadnego katolika co tak zrobił a wręcz przeciwnie (Tadeusz R.). Biblia mnie skrzywdziła i nie będę opisywać w jaki sposób. Jest wiele przykładów jak to biblia jest przykrywką do niegodziwości.
Zgłoś
S................x 2013-02-14, 10:07
Gorgor napisał/a:

Z jeszcze głupszych powodów? Nie ma żadnego logicznego uzasadnienia dla takich praktyk, jest tylko wpojony strach i stek bzdur.

Wybacz, nie chciałem tak szybko otrzymać dowodów na twoją ignorancję, ale skoro podałeś mi je na tacy, to nie będę już wchodził z tobą w dyskusję, bo nie ma to sensu.
Nie jesteś w stanie nadać swoim słowom żadnej wartości merytorycznej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem