18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
skywalker75 2018-10-15, 16:48
@ TB303
"Ten to zamiast tuszować pedofilskie zbrodnie kleru, eliminowałby wszystkich świadków - łącznie z ofiarami"

ehhh... w chemitrails też pewnie wierzysz ?

czarna fortuna
Zgłoś
TB303 2018-10-15, 16:49 2
skywalker75 napisał/a:

@ TB303
"Ten to zamiast tuszować pedofilskie zbrodnie kleru, eliminowałby wszystkich świadków - łącznie z ofiarami"

ehhh... w chemitrails też pewnie wierzysz ?

Nie, za to ufam faktom. Zresztą, w jednym temacie pokazałeś, że jesteś trollem, więc nie rozmawiam z tobą.
Zgłoś
solltys 2018-10-15, 17:43
Jest w tym coś pięknego albo ja po prostu mam fetysz i ruchałbym roboty.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 17:54
TB303 napisał/a:

Ten to zamiast tuszować pedofilskie zbrodnie kleru, eliminowałby wszystkich świadków - łącznie z ofiarami

Ale najpierw włączył by pneumococka szybko obrotowe wiertło i zdewastowal by ofierze odbytnice

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
mesjans 2018-10-15, 17:59
Przydałby mi się taki do przynoszenia i otwierania piwa z lodówy, jakby go moi kumple zobaczyli w akcji posraliby się po pachy.
Zgłoś
skywalker75 2018-10-15, 18:20 2
@TB 303

yhmm... faktom TVN

czarna fortuna
Zgłoś
siwybis 2018-10-15, 18:37 1
Trochę to zminiaturyzują, wyciszą, obleką w jakiś skóropodobny plastik i mamy w zasadzie serię T-800. Pancerne, jak już ktoś pisał może używać wszelkiej broni i pojazdów ludzkich. Idealna jednostka do skrytego działania na tyłach wroga, szpieg w zasadzie doskonały. Kilkanaście takich w kooperatywie to już oddział do bardzo konkretnego rozpierdolu a co to za problem by w dzisiejszych czasach produkować je seryjnie, jak samochody. Tyską Fabrykę Fiata w roku 2011 opuszczał jeden samochód co 33 sekundy a to żaden wyczyn. Mając jej odpowiednik z takimi terminatorkami to podbicie świata jest tylko kwestią czasu, niedługiego czasu.
Zgłoś
dziobak90 2018-10-15, 18:39 1
Dawajcie kupujemy takie roboty i wpuszczamy na boisko zamiast tych patałachów od Bońka
Zgłoś
TB303 2018-10-15, 20:11 1
skywalker75 napisał/a:

@TB 303

yhmm... faktom TVN

Nie, faktom rzeczywistym.
Abraxus napisał/a:

Ale najpierw włączył by pneumococka szybko obrotowe wiertło i zdewastowal by ofierze odbytnice

No właśnie na tym polegałaby ta eliminacja ofiar
Jak to mówi kler: przez odbyt do serca
Zgłoś
hutsch 2018-10-15, 20:37 2
Abraxus napisał/a:

Ja pierdole przegrałbym z jebanym robotem na wuefie.

Nad tym "jebanym robotem" pracuje dziesiątki inżynierów żeby tak sobie kicał, a nad tobą pracowali tylko twoi pijani starzy, więc....
Zgłoś
edek.bajzel 2018-10-15, 22:20
wszyscy marzycy o pedofilach, chuj wam w dupe
Zgłoś
TB303 2018-10-15, 22:22 1
edek.bajzel napisał/a:

wszyscy marzycy o pedofilach, chuj wam w dupe

A co ja, ministrant?
Zgłoś
q................y 2018-10-16, 13:11
radek225 napisał/a:

Pfffff..... My już lata temu mieliśmy podobny robot...

Scena wycięta z filmu Kler
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów