18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Wiewór 2018-10-15, 10:03 71
Ja pierdole przegrałbym z jebanym robotem na wuefie.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
nowynick 2018-10-15, 10:20 7
Technicznie rzecz ujmując robot bojowy nie powinien mieć kształtu humanoida, struktura typu pajęczak jest dużo bardziej stabilna
Zgłoś
Gymnorhinus 2018-10-15, 10:38 3
@Up
Niby tak, ale mając postawę humanoidalną może używać wszystkich przedmiotów,pojazdów dostosowanych do ludzi. Po za tym ja bym się bał na wojnie bardziej takiego co mi może teabaga zrobić niż co najwyżej się w kulkę zmienić

Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
Zgłoś
nowynick 2018-10-15, 10:58 19

a po co pojazd przerośniętemu robalowi , który może się zmienić w kulkę i toczyć przeszło 100 km/h? Broń to samo, wmontowana w robota, siejąca totalny rozpierdol, a nie AK 47 dostosowane do człowieka. Swoją drogą jak Boston Dynamics takie rzeczy pokazuje publicznie to technologia, którą ma wojsko jest pewnie z 15 lat do przodu. Internet jest jak bulion pierwotny, prędzej czy później zagości tam coś samouczącego się i mamy przejebane
Zgłoś
rolerek 2018-10-15, 11:23
Boston Dynamics...

Chyba CyberDyne Systems
Zgłoś
radek225 2018-10-15, 13:53 36
Pfffff..... My już lata temu mieliśmy podobny robot...

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
dashadow 2018-10-15, 13:53
nowynick napisał/a:

Technicznie rzecz ujmując robot bojowy nie powinien mieć kształtu humanoida, struktura typu pajęczak jest dużo bardziej stabilna

widocznie lepiej się rozgląda gdy głowa jest wysoko. a jesli pajęczak by był na tyle duży, że głowę by miał na tej samej wysokości co człowiek, to z kolei nie mieściłby się przez drzwi
Zgłoś
Wiewór 2018-10-15, 13:58 16
radek225 napisał/a:

Zasilany kremówkami?
Ma funkcję analnej destrukcji dziecięcych anusów przy użyciu pneumo-cocka?

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
radek225 2018-10-15, 14:56 1
Exactly Abraxus, exactly .

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
ExtraPower 2018-10-15, 15:36
Technologia wojskowa jest 20 do 40 lat za cywilną...
Zgłoś
konował 2018-10-15, 15:36 1

Kurwa scenariusz z terminatora coraz bardziej prawdopodobny
Zgłoś
tebal 2018-10-15, 16:38
Do T-1000 to mu daleko.
Zgłoś
skywalker75 2018-10-15, 16:38
@nowynick

Tutaj chyba chodzi o rozwój technologii, robot humanoidalny jest trudniejszy do ustabilizowania.

czarna fortuna
Zgłoś
TB303 2018-10-15, 16:40 2
radek225 napisał/a:

Ten to zamiast tuszować pedofilskie zbrodnie kleru, eliminowałby wszystkich świadków - łącznie z ofiarami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów