kurwa a nie tak robi sie bułgary
Hehe dokładnie o tym samym pomyślałem
Nikt nie zaplusowal bo sadolowa brać nigdy obok siłowni nawet nie przechodziła
Hehe dokładnie o tym samym pomyślałem
Nikt nie zaplusowal bo sadolowa brać nigdy obok siłowni nawet nie przechodziła
Większość nie przechodziła, ale ktoś kto przechodził, to raczej nie pomyli martwego ciągu z bułgarskim przysiadem.
da się? da się.. a co niektórzy płaczą że z samochodu wysiąść nie mogą bo im dupa już podeszła smalcem...
Pewnie, że się da, problem tylko taki, że podnoszenie ciężarów wymusza nienaturalne ułożenie ciała, które na dłuższą metę przy kontynuowaniu wysiłków tego typu, mogą prowadzić do przeciążeń i kontuzji.
Pewnie, że się da, problem tylko taki, że podnoszenie ciężarów wymusza nienaturalne ułożenie ciała, które na dłuższą metę przy kontynuowaniu wysiłków tego typu, mogą prowadzić do przeciążeń i kontuzji.
Gówno prawda, ciało się potrafi zaadaptować do wszystkiego, żadnej kontuzji i przeciążeń nie będzie.
Grube berty i tak powiedzą, że ich otyłość to choroba i nic się nie da zrobić muszą być takie a nie inne. Brawa dla tej pani. Szacunek
Może nie wiesz, ale SĄ takie choroby, które powodują napompowanie ciała. Nadczynność nadnerczy wydzielające kortyzol. Możesz pić tylko wodę i spuchniesz jak balon. Niedoczynność tarczycy też jest wesołą przypadłością. Bez względu na to, co i ile żresz, tyjesz. Można z tymi chorobami walczyć, ale są to przewlekłe choroby i lekarstwa mają cię LECZYĆ, a nie WYLECZYĆ. To oczywiście są przypadki szczególne i nie tyczą się większości grubasów wpierdalających bez opamiętania.
Większość nie przechodziła, ale ktoś kto przechodził, to raczej nie pomyli martwego ciągu z bułgarskim przysiadem.
Dodatkowo sakazmu, że na jednej nodze... a chuj tam, tak, nie odróżniam
Kolejna ofiara mody; crossfiut, tatuaże, a w sutkach na bank ma kolczyki. Chuj jej między nogę.
coooo chciałyś poruchać ale nikt cię nie chce nie? ale jesteś śmieszny frustrat XD
coooo chciałyś poruchać ale nikt cię nie chce nie? ale jesteś śmieszny frustrat XD
A coś się tak srogo zesrał, też podążasz za modą jak jakiś pedał?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów