Z cyklu "Sanitariaty w Soczi - hipotezy i teorie".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale dlaczego nie? kwestia przyzwyczejeń, tego czego się wstydzimy. osobiście nie miał bym nic przeciwko rozmowie przy sraniu, anwet takiej w 4 oczy. Jest pewna analogia - wyjsc na miasto z celulitem w majtach (nie od przyjęcia), ale tak samo nad wodę (normalna sprawa).
Myślę ze 2 klopy vis a vis z np. szachami, drinkiem lub stołem karcianym nie są takim złym pomysłem.
Myślę ze 2 klopy vis a vis z np. szachami, drinkiem lub stołem karcianym nie są takim złym pomysłem.
@RagicMabbit Taa, jeszcze sobie nawzajem konia zwalicie, co? Bo jak to tak, sobie można, a koledze to już be?
Prawda jest taka, że wiele z tego co jest w internecie to prowokacje. A co do tego co rzeczywiście nie zdążyli zrobić to uwaga uwaga... W VANCOUVER TEŻ SPIEPRZYLI DETALE
sport.tvn24.pl/igrzyska-w-soczi,204/myslicie-ze-tylko-w-soczi-jest-bal...
paleofuture.gizmodo.com/8-viral-sochi-olympics-photos-that-are-total-l...
sport.tvn24.pl/igrzyska-w-soczi,204/myslicie-ze-tylko-w-soczi-jest-bal...
paleofuture.gizmodo.com/8-viral-sochi-olympics-photos-that-are-total-l...
Przypomnijcie sobie jak wyglądało "ełro 2012" w naszym wykonaniu hipokryci. W dodatku pomyślcie jak będzie w Krakowie ;')
RagicMabbit napisał/a:
Ale dlaczego nie? kwestia przyzwyczejeń, tego czego się wstydzimy. osobiście nie miał bym nic przeciwko rozmowie przy sraniu, anwet takiej w 4 oczy. Jest pewna analogia - wyjsc na miasto z celulitem w majtach (nie od przyjęcia), ale tak samo nad wodę (normalna sprawa).
Jak rozumiem nie przeszkadzało by Ci też jak by kolega obok zaczął podcierać dupę i sprawdzać czy na papierze jest jeszcze gówno?
Albo smród gówna które wyleciało właśnie z jego spoconego dupska? Nie no spoko, jak ci to nie przeszkadza to luz, "kwestia przyzwyczajen"
RagicMabbit napisał/a:
O kufa! Cóż za ponadczasowa idea! Szachy w sraczu! W ikei powinni do takiego zestawu (dwie muszle i stolik pod szachy) dodawać wiadro z maścią na hemoroidy :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów