Myślę ze 2 klopy vis a vis z np. szachami, drinkiem lub stołem karcianym nie są takim złym pomysłem.
sport.tvn24.pl/igrzyska-w-soczi,204/myslicie-ze-tylko-w-soczi-jest-bal...
paleofuture.gizmodo.com/8-viral-sochi-olympics-photos-that-are-total-l...
Ale dlaczego nie? kwestia przyzwyczejeń, tego czego się wstydzimy. osobiście nie miał bym nic przeciwko rozmowie przy sraniu, anwet takiej w 4 oczy. Jest pewna analogia - wyjsc na miasto z celulitem w majtach (nie od przyjęcia), ale tak samo nad wodę (normalna sprawa).
Myślę ze 2 klopy vis a vis z np. szachami, drinkiem lub stołem karcianym nie są takim złym pomysłem.
Jak rozumiem nie przeszkadzało by Ci też jak by kolega obok zaczął podcierać dupę i sprawdzać czy na papierze jest jeszcze gówno?
Ale dlaczego nie? kwestia przyzwyczejeń, tego czego się wstydzimy. osobiście nie miał bym nic przeciwko rozmowie przy sraniu, anwet takiej w 4 oczy. Jest pewna analogia - wyjsc na miasto z celulitem w majtach (nie od przyjęcia), ale tak samo nad wodę (normalna sprawa).
O kufa! Cóż za ponadczasowa idea! Szachy w sraczu! W ikei powinni do takiego zestawu (dwie muszle i stolik pod szachy) dodawać wiadro z maścią na hemoroidy :p