📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kutwy do utylizacji za używanie sprzętu i cwaniaki jak murzyny w kilku, gardzę takim zachowaniem połamać ręce i na Sybir
Tabaluga_PL napisał/a:
kutwy do utylizacji za używanie sprzętu i cwaniaki jak murzyny w kilku, gardzę takim zachowaniem połamać ręce i na Sybir
Spokojnie. Oni przecież ruskich biją więc nie trzeba honorowo. Każdy sposób mile widziany byle tylko rusek miał źle.
Kolejny znudzony spokojem frontowiec po przejściach? Ważne, że jak ma robić gnój to tam u siebie w kacapii
Wiemy ze kacapy sa pojebani, nie potrzebujemy wiecej filmikow zeby nas przekonac
Niby kacapy. Ale przynajmniej pilnuja swojego kraju. w polsce to mozemy zapomniec o czymś takim by ktos jebal cweli. juz widac ukraince robia co chca, a w polsce nic sobie z tego nie robia., powinni wpierdol dostawac codziennie
Co za banda cweli
draxidox napisał/a:
Strzelać do tych śmieci się powinno.
Spokojnie nie od razu Rzym zbudowano. Na początek petardy, mlotki i maczety muszą wystarczyć im na tych ciapakow
Na drugim filmie w nnicku liczba 88. Przypadek, nie sądzę... Dobry materiał, potwierdza jak dobrze mają się nazi w rosji.
Ruskie onuce i ciapaki to ten sam sort tylko kolorystyka inna ale spierdolenie to samo 😉
Medal za Front Wschodni przyznawany osobom biorącym udział w walkach frontowych podczas zimy 1941-42, wersja z dodatkowo srebrzonym otokiem, sygnowany "88" na kółeczku, cynk.
Strasznie roztrzepane to dzieło, kinematografii CCCP/ZSRR
I teraz nie wiem czy pochwalić za to że ich gonią i ciapate i inne elementy wiedzą gdzie ich miejsce i nie sapią czy jebać za napierdalanie sprzętem....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów