📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Taki by sie przydal nie tylko w sejmie. Zostaje jeszcze ZUS, PZPN, NFZ i wiele wiele innych
To jak, robimy zrzutkę na takiego?
To na dokładkę jeszcze Terry na wakacjach i Terry walczy z konkurencją. Chyba najlepsze z tej serii
Strzeż się PZPN twoje dni są policzone, z takim 'zaganiaczem' wygralibyśmy mundial:D
Już wiem co będę robił po studiach
Po jednym takim bydlaku na każdy urząd i problem opieszałości naszych urzędników mamy rozwiązany.
Ja bym takiego jednego do sejmu wrzucił to 80% posłów wyszło by połamanych ;]
Na naszych malutkich braci ksero Terryego poszczuc. ;] Podejrzewam, ze gabka do wiaderka by ich zbierali... ;]
Btw. Mi sie wydaje ze jednak ten, ktory walnal pomiedzy nimi mlynka, nie popdzielal opinii szef, ze lepsze od posiadania jednego obroncy w firmie moze byc posiadanie ich dwoch... ;]
Btw. Mi sie wydaje ze jednak ten, ktory walnal pomiedzy nimi mlynka, nie popdzielal opinii szef, ze lepsze od posiadania jednego obroncy w firmie moze byc posiadanie ich dwoch... ;]
Co za gówno! Nie wiem czym się tak podniecacie. Może umięśniony bambus was tak kręci ^^
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów