Teściu podsumował konkretnie :
- Masz racje, to tak jak z psami, jak mieszasz rasy to później wychodzą kundle...
Teściu dostał browara za ten tekst
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Co to się dzieje na sadisticu. Mieszanie ras czymś pozytywnym? Asymilacja kulturowa? Macie wy w ogóle godność i inteligencję człowieka? Białe cywilizacje zostały zbudowane przez białych ludzi i tylko oni mogą kontynuować ich rozwój. Nie-biali wprowadzą tutaj tylko patologię tak jak w USA czy Francji,zniszczą naszą kulturę, zgwałcą kobiety, okradną sklepy.Trochę rasizmu i zdrowego rozsądku, wy zasrani degeneraci.
Kurwa, mieszacie innego człowieka z gównem z powodu koloru skóry. W takich chwilach wolałbym żeby ludzie byli jedyną cywilizacją w kosmosie...
Kurwa! jak mnie wkurwia ten debilny argument! ile nobli dostała twoja familia? debilu! żadnego? znaczy jesteś czarny? mordy noblistami se nie wycieraj bo to że się biały urodziłeś to czysty przypadek a nie żadna zasługa.To polecę klasykiem - pokaż mi czarnego, który dostał nagrodę nobla. Nie jakieś pokojowe chuju muju, ale naukową.
@Agrox: Weź nie pierdol, bo akurat białą cywilizację to sobie mogliśmy po chuju budować. Indianie Ameryki Południowej byli od Europejczyków bardziej rozwinięci, nie mieli tylko prochu. W sumie nawet nie to ich wycięło, ale grypa i inne choroby, które przywlekliśmy. Biały człowiek niczego wtedy nie budował, nawet nie istniało pojęcie "cywilizacji białego człowieka". Wszyscy szukali tylko forsy i byli gotowi utopić kontynent we krwi za kilka kilogramów złota. Rasizm czy nie rasizm historia jest jedna, liczą się fakty. A to jest, niemal dosłownie, wybielanie naszej historii. Jak rozumiem wyprawy krzyżowe też uważasz za świetny pomysł i ważny element "budowania cywilizacji białego człowieka"?