📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fakt niszczenia samochodu będącego w teoretycznym użytkowaniu córki jakoś nie pasuje do całości.
Dinaeel, to są Indie, nie USrAel. Tu kobieta przy próbie odejścia może dostać 20 razy kosą w kichy albo kwasem w ryj, a nie połowę majątku
I po co jakieś tam "niebieskie karty"? Po tej kuracji kochany zięciunio pięć razy się zastanowi zanim żonie przypierdoli.
PS. Jeszcze pyskuje!!! W 1:02 wyraźnie słychać "w mordę jebany".
PS. Jeszcze pyskuje!!! W 1:02 wyraźnie słychać "w mordę jebany".
U ciapatych by dostał dyplom
Stary cap nie powinien się wpierdalać w ich małżeńskie sprawy.
prawidłowo - widać że ojciec i reszta rodziny "szanuje kobiety" i nie pozwoli żeby Zięciu lał mu córkę
..a na końcu oczywiście wpierdoliła się baba i wszystko popsuła
a co jeśli ona zaczynała ?
Każdy domowy ninja powinien taki wpierdol dostawać regularnie.
Śmiesznie patrzeć jak męskość samca alfa uchodzi z niego jak para. Teraz będzie w domu wzorowy kapeć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów