📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
Ło k***a! Muchę zobaczyli! Patrzcie!
Jakbym nigdy osy albo muchy nie widział w sklepie, to może i by mnie to zdziwiło. A tak? Ręce opadają...
U ciebie na wsi robactwo w jedzeniu to normalka? Współczuje.
no bez kitu ale trzeba by podstawic nieletniego z kontem, taki to nie odpowiada za bardzo za szantaże
BrunerOvned napisał/a:
Tam nie, ale za to blisko Ciebie. Myślisz, że te brązowe w pączkach które kupujesz to marmolada?
Nie jadam pączków
To z "Białystoka" pewnie chopaki. Bo taki ukraiński akcent majo.
MudPie napisał/a:
a co ma hipermarket do tego. oni tylko zamawiaja te drozdzowki a nie produkuja. winic tutaj trzeba producenta a nie tesco.
a autorzy nagrania pewnie nawet tego nie zglosili do biura obslugi i ktos ze slabym wzrokiem lub nie ogarniety kupi ta drozdzowke i potem bedzie placz ze tesco oszukalo beke mam z takich ludzi ktorzy nie wiedza co jak funkcje i potem maja pretensje do calego swiata tylko nie do siebie.
Jak kupisz w salonie uszkodzony samochód, to będziesz winić fabrykę, czy salon? Bo każdy normalny właśnie salon. Oni wybierają towar jaki przyjmują i to ich zadanie sprawdzić czy wszystko jest z towarem w porządku, jak sprzedadzą syf to na nich spada odpowiedzialność. Zresztą sami reklamują się że u nich to jest świeży towar i w ogóle.
Drożdżówka z daleka... Tesco... drożdżówka
0:28-0:34s - To jest jeż kurwa... a tu jest Carrefour... a tu jest kurwa jeż
0:28-0:34s - To jest jeż kurwa... a tu jest Carrefour... a tu jest kurwa jeż
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów