18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Tęsknota
Borcejn • 2014-11-06, 20:16
Kibel z "półką" to kretyński wynalazek. Nie idzie się normalnie wysrać, bo w pewnym momencie klocki sięgają dupy i musisz naśladować Małysza. Pojedynczy, długi stolec wcale nie jest lepszy, gdyż łamie się w połowie i zjeżdża po rowie, zostawiając cygańskie korale. Przez zwiększoną powierzchnię parowania kału, konieczne jest otwieranie okien na oścież (nawet zimą) - tak bardzo jebie. Zaczynasz czytać gazetę i kończysz na okładce, bo ktoś kiedyś z gówna zechciał uczynić eksponat muzealny. W "plumkającym" kiblu mogłeś wychylić się do tyłu i nie chlapało, a w tym? W tym nie chlapie, ale żebyś się zesrał, to nie unikniesz szczotki. No chyba, że srasz kamieniami.

Tak bardzo tęsknie za domem...
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlx 2014-11-07, 0:36 2
Nobla temu, który opracuje idealną muszlę. Kurwa tyle lat i nikt nie tego nie opracował. Na wykładach z matmy powinno być liczenie toru spływu gówna a nie jakieś jebane macierze.
Zgłoś
klaki26 2014-11-07, 0:48
A tam pierdolicie, postawcie sobie toy-toye na podwórku i nic wam nie będzie chlapało ani ocierało po dupskach zostawiając brązową spierdolinę na jajkach. A tak w ogole temat bardzo życiowy, piwko!
Zgłoś
pakozi 2014-11-07, 1:20
kexio napisał/a:

To nie wiem jakiej wielkosci bolce napierdalasz w tym kiblu skoro jak sie wysrasz to cie penetruje spowrotem.

Z powrotem, nie 'spowrotem'. Tak czy inaczej jebłem po przeczytaniu tego komenta, więc masz piwko
Zgłoś
76magg 2014-11-07, 7:49
Kible bez półki powodują, że nie możesz obejrzeć swojej własnej produkcji (chyba, że sobie zrobisz lądowisko z papieru)... a przez to w przypadku osób starszych, nie są one w stanie wykryć, że coś się z nimi dzieje nie tak. Sporo chorób można zdiagnozować po zerknięciu na stolec.
Ale z drugiej strony nie tęsknię do kibla, gdzie trzeba było papierem nakłaniać klocek do podróży w kierunku zakładów oczyszczania ścieków...
Zgłoś
Gitarzysta 2014-11-07, 8:39 2
Borcejn napisał/a:

Zaczynasz czytać gazetę i kończysz na okładce

Kurwa, nie rozumiem ludzi co czytają gazetki do srania. Że to im pomaga zrobić gówno? Czy to jeszcze jakieś przyzwyczajenia wyssane z mlekiem matki za czasów prl gdy taką gazetkę się czytało, potem miętosiło a potem twarzą partyjnych dupsko się podcierało gdy srajtaśmy nie szło dostac
Zgłoś
ska 2014-11-07, 10:00 2
jak ci gówno troche umsknie przez pośladek to nic ci się nie stanie a swoją drogą nie ma nic lepszego niż czytanie gazet/etykiet proszków w czasie srania
Zgłoś
chetek 2014-11-07, 10:21 4
Prawda jest taka, że kibel z półeczką kiblowi z półeczką nierówny. Ja mam to szczęście, że mój konstrukcyjnie pozbawiony jest wszelkich wad:

- jest wysoki, więc nie czuję się jak w krainie Muminków (a wiele starszych kibli było po prostu niskich),
- półeczka jest nisko, więc nie ma obaw, że czyszcząc dupsko zabrudzę sobie dłoń,
- profil półeczki, a zarazem napór i przepływ wody do spłukiwania jest odpowiedni i nigdy kupa nie zostaje ani na półce, ani pluskając się radośnie w odpływie.

Odżywiam się w miarę zdrowo, więc kupa nie jebie - zresztą kac kupa jebie zawsze, czy to na kiblu z półeczką, czy tym bez, wszystko tak naprawdę rozbija się o gazy wychodzące z dupy przy okazji, nie o sam kał. Z kolei pewność, że dupa nie zostanie ochlapana własnym szczochem jest bezcenna (tak, znam trik z papierem toaletowym, ale przy srogim krecie i to nie zawsze pomaga). No i zerknąć na kupę można, chociażby dla celów zdrowotnych, o czym napisał już 76magg (a i pobranie próbki do badań jest proste).
Zgłoś
Borcejn 2014-11-07, 11:30 4
Ja tam obserwuję kał na żywo, więc półeczki mi nie potrzeba. Jak klocek wychodzi dziwny, to ucinam go zwieraczem w odpowiednim momencie i wkladam do pojemnika.
Zgłoś
Black Snake 2014-11-07, 15:59
Ja tam inny problem miałem. Jak srałem to chuj mi się w tej wodzie maczał -.- bo ta półka zawsze wklęsła była i trochę wody w niej stało ;/ Na szczęście już normalny kibel mam.
Zgłoś
Fiszu92 2014-11-07, 21:14
Jeden z najlepszych tematow! Posmialem sie.
Zgłoś
emigrant 2014-11-07, 21:48
kexio napisał/a:
To nie wiem jakiej wielkosci bolce napierdalasz w tym kiblu skoro jak sie wysrasz to cie penetruje spowrotem.

może pomylił kibel z bidetem
Zgłoś
milk_powder 2014-11-08, 16:47
ja pierdole ile wy wszyscy musicie srać.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem