18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 14 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
McQurwa 2021-09-27, 18:21 2
Tesla nie zdała testu bo Elon był w tym czasie na toalecie i nie mógł obsługiwać systemu
Zgłoś
JanJankowski 2021-09-27, 19:15 5
Typowy głupi chooj
Zgłoś
Schizofrenik 2021-09-27, 19:46 12
Czarnuch, jak czarnuch. Głupi, jak każdy, ale te Tesle strasznie tandetnie wyglądają. Design nadwozia i jakość wykonania, jak w Hondzie, czy Toyocie z 2014 roku. Płacisz ~200K PLN za system autonomiczny, który de facto nie jest autonomiczny i baterię o chujowym zasięgu...
Zgłoś
mesjans 2021-09-27, 19:56 6
Schizofrenik napisał/a:

Czarnuch, jak czarnuch. Głupi, jak każdy, ale te Tesle strasznie tandetnie wyglądają. Design nadwozia i jakość wykonania, jak w Hondzie, czy Toyocie z 2014 roku. Płacisz ~200K PLN za system autonomiczny, który de facto nie jest autonomiczny i baterię o chujowym zasięgu...

Jak wyglądają to kwestia gustu. Tryb autonomiczny przy takim debilu nie mógł zadziałać. Tesla wykrywa odległość i prędkość i w odpowiednim momencie zaczyna hamowanie, on ją rozbujał na wertepach że zaczęła skakać więc w momencie gdy system autonomiczny stwierdził że trzeba hamować auto co chwile nie miało przyczepności kół z podłożem i przez to wyjebało w elewację budynku. Identyczna sytuacja byłaby gdyby się rozpędzić jadąc w kierunku ściany a 50 m przed tą ścianą podłoże byłoby oblodzone. System nie jest tak inteligentny by rozpoznać to co go czeka na drodze podczas autonomicznego hamowania. W dodatku to nie była tak naprawdę jazda w pełni autonomiczna, w pełni autonomiczna jazda teslą nie rozwinęła by takiej prędkości i nie dopuściła do tego zdarzenia.
Zgłoś
B420 2021-09-27, 20:18 1
My nigga!
Zgłoś
bbs2000 2021-09-27, 20:35 4
Pewnie ją wcześniej komuś ukradli.
Zgłoś
zwierzak30 2021-09-27, 20:42 2
A propos Tesli.

Zgłoś
homorek 2021-09-27, 21:00 1
Rozjebał technologicznie fajne auto, które na bank zajebał, jest to podyktowane kolorem nacji.
Zgłoś
SCIX_69 2021-09-27, 21:11
Mozna link do tego
Zgłoś
mesjans 2021-09-27, 21:13 1
zwierzak30 napisał/a:

A propos Tesli.

Początkowo nie wierzyłem że ktoś może w jakiś znaczący sposób wejść od zera w istniejący wieloletni rynek aut a tu zonk. Ale gdy usłyszałem że rząd polski chce produkować polskie elektryki to się roześmiałem, oni niczego co państwowe nie potrafią zrobić by mogło bez dopłat funkcjonować a co już mówić żeby konkurować. Ale od czego jest fantazja. Obsadzą kogoś z rodziny po studiach pedagogicznych w zarządzie i firma będzie "pikować" na giełdzie.
Zgłoś
radek225 2021-09-27, 21:56
Schizofrenik napisał/a:

200k? Chyba, że mówisz o używanej, 3-4 letniej Tesli.
Zgłoś
zlaskipanskiejbozydarr 2021-09-27, 22:09
Uff, he's good, na szczecie...
Zgłoś
Hrabia Drapula 2021-09-27, 22:22
mesjans napisał/a:

Początkowo nie wierzyłem że ktoś może w jakiś znaczący sposób wejść od zera w istniejący wieloletni rynek aut a tu zonk. Ale gdy usłyszałem że rząd polski chce produkować polskie elektryki to się roześmiałem, oni niczego co państwowe nie potrafią zrobić by mogło bez dopłat funkcjonować a co już mówić żeby konkurować. Ale od czego jest fantazja. Obsadzą kogoś z rodziny po studiach pedagogicznych w zarządzie i firma będzie "pikować" na giełdzie.

zapewne chodzi ci o Izera (nie wiem czy się odmienia ?) problem jest taki że te skurwysyn już myślą jak to sprzedać, toyota chciała na wegrzech albo w polsce budować fabrykę, i tak w skrócie morawiecki chciał się dogadać że by jednak u nas i od razu w tej fabryce sprzedaj część udziałów skośnym i robić tam Izerę

co do tej tesli z filmu, chyba już jakiś Mirek tam wsadzał łapki, że by nic nie pościeliło, nawet jednego jaśka z kierownicy ?
Zgłoś
~PowerBoBass 2021-09-27, 23:06 1
SCIX_69 napisał/a:

Mozna link do tego

Jasne, łap

sadistic.pl/tesla-i-mistrz-prostej-vt546416.htm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem