jak dla mnie furka robi zajebiste wrażenie, w końcu coś pięknego i w pełni nowoczesnego co w samochodach elek. jest rzadkością. Chciałbym miec taką furkę a tylko dlatego że jest "na prąd" oraz ma połączenie z komputerem i to dosłownie.
Bo te miejskie elektryczne pierdziki są małe, brzydkie i beznadziejne...
Nawet ciekawie by wyglądało zwykłe spalinowe auto, które w desce rozdzielczej miałoby taki komputerek lub nawet malutki w stylu iPhona lub podobnej wielkości tel.
Tylko teraz sobie tak myślę... Jak wygląda sterowanie takowym komputerem w trasie?? Przecież przez te jebane dziury nie jesteśmy w stanie obsługiwac się ekranem dotykowym. No bo jak??
chyba że przełom mogłyby zrobic polecenia głosowe. Mówisz i masz. Np za pomocą jednego przycisku na kierownicy wypowiadamy słowo i dane żądanie, polecenie włącza radio lub otwiera dach
Mogliby w końcu coś myślec nad produkowaniem normalnego samochodu (np. bmw, mercedes, audi, saab, itp) z połączeniem takiego właśnie kompa....
Nie jestem w temacie ogólnie i nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nic takiego nie produkują. Przecież teraz każdy kupiłby takie auta z bajerami