Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wincyj elektrykuf, rurek, obcisłych tiszertów, sojowej latte, pedalskich koczków, kolegów do ruchania i lekarzy oraz Inżynierów na pontonach. Bo tak kce łUnia. A łUnia kce pszecież dobże.
Tylko wybitny debil połączy pedalow i uchodźców z wypadkiem tesli
Wincyj elektrykuf, rurek, obcisłych tiszertów, sojowej latte, pedalskich koczków, kolegów do ruchania i lekarzy oraz Inżynierów na pontonach. Bo tak kce łUnia. A łUnia kce pszecież dobże.
co tu orientacja seksualna ma do rzeczy? jak ktoś jest gejem to z automatu go stać na Teslę? pojebało Ci się coś...pewnie statystycznie i tak wiecej heteryków niż gejów jeździ Teslami, więc Twoje populistyczne wywody rodem z partii szczyn (piss) o kant dupy rozbić...
jeśli tesla jechała autonomicznie to kto jest winny? producent samochodu?
Nikt i o to chodzi, by było jak najwięcej osób ,,odpowiedzialnych", by nie odpowiadał nikt.
Radziu, wstawaj! Zesrałeś się!
Tesla jest po prostu pedalska, a uchodźcy z wypadkiem łączą się tak, że jedno i drugie jest wciskane nam przez Unię na siłę. W domu też tobie wszystko z polskiego na polski tłumaczą?
jeśli tesla jechała autonomicznie to kto jest winny? producent samochodu?
Nie, bo to miałoby sens. Jednak kierowca też powinien zareagować, dlatego jebać autonomicznie samochody i ich głupich właścicieli
On napisał o imigrantach, nie o uchodźcach.
Nikt i o to chodzi, by było jak najwięcej osób ,,odpowiedzialnych", by nie odpowiadał nikt.
No i składki OC wszystkim podniosą po równo...
jeśli tesla jechała autonomicznie to kto jest winny?
Ten, kto kierował pojazdem. Czyli ten, kto włączył tam autopilota i nie kontrolował samochodu.
Pomijając fakt co ma piernik do wiatraka to gdyby nie łUnia to bys chuja miał w dupie był i gowno widział. Jak czytam takie komentarze to mnie krew zalewa jebany ciemnogród
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów