18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tesla system error
~_Yarko_ • 2022-11-13, 18:39
Nastąpiła awaria w oprogramowaniu, co poskutkowało niekontrolowanym rozpędzeniem samochodu do prędkości maksymalnej.

Dwie osoby zabite, trzy ranne (inne źródła podają siedmiu rannych).

Źródło:
Reuters:

Zgłoś
Dracula 2022-11-14, 4:52 4
Zgłoś
Ukasz995 2022-11-14, 6:28
Pawehan napisał/a:

wina Muska i oczywiście Tuska

Tylko Tuska
Zgłoś
M_A 2022-11-14, 6:53 2
smalcownki napisał/a:

Adrianandernev I tu sie ziomeczek myslisz Tesla urzywa system brake by wire jak wiele innych nowych zlomow co teraz robia model abs to bosch 9 abs esp premium i teraz Sluchaj ziomek kolesiowi nie odjebalo kierowca z takim ukladam brake by wire Niema stycznosci noga pedal do hydrauliki tylko czujnik polozenia pedalu jak i sily nacisku wykrywa co I jak i dalej przesyla to do modulu abs ktory to wykrywa i juz pompa hydrauliczna na bloku abs tworzy cisnienie ktore potem leci do servo i tak oto samohod hamuje ale jak mu jebala elektronika to i sie Rozjebal

I teraz słuchaj Ziomek, może tak zaczniesz używać polskich liter i zaznajomisz się ze słownikiem.
Zgłoś
damian15snk 2022-11-14, 8:30
Jakby chciał to mógłby więcej jednośladowców zgarnąć
Zgłoś
Dracula 2022-11-14, 8:52 3
Pawehan napisał/a:

wina Muska i oczywiście Tuska

Ukasz995 napisał/a:

Tylko Tuska

Tylko, że to kaczodon prowadził, żaden błąd systemu.

Zgłoś
V................l 2022-11-14, 9:00
tedwaha napisał/a:

Przeraża mnie ilość kamer która zarejestrowała to zdarzenie, jak kurwa w Orwelu

Bo Musk jest teraz be bo kupił Twittera
W moim feedzie codziennie jest kilka wiadomości opływających jego osobę w Google news.
Globalisci się konsolidują, nie lubią jak ktoś im płyny w twarz
Zgłoś
Jestem_na_nie 2022-11-14, 9:38 1
Jacek86s napisał/a:

To. Huba u ciebie w rodzinie to powszechne..

Dziękuję i nawzajem, nie mam telewizora to do mnie nie dociera propaganda z żadnej strony. A tuska to jebałem jak jeszcze rządził i dla mnie będzie śmieciem do śmierci.
Zgłoś
Olashenco 2022-11-14, 9:42
Hahaha, nic dodać nic ująć
Zgłoś
Voldmar 2022-11-14, 11:18
I bardzo kurwa dobrze. Może odrobinę zwolni ten cały ekoterroryzm motoryzacyjny.
Zgłoś
Janko 2022-11-14, 18:12
Jebać te jebane autonomy
Zgłoś
Deme 2022-11-14, 18:37 1
Wgrali złego cracka

Urodził się zmęczony
Zgłoś
Ukasz995 2022-11-14, 19:00 1
Dracula napisał/a:

Tylko, że to kaczodon prowadził, żaden błąd systemu.

Brawo kaczka to scierwo, gówno i reszta fekaliów
Zgłoś
TruckingBigger 2022-11-14, 19:48 1
Krzyszof.K napisał/a:

Witam domeną aut produkowanych od 2017 a w Tesli od 2019 stało się montowanie hybrydowego hamulca. Tesla działa na tzw. Drive by wire pedały nie mają bezpośredniego połączenia z układem, odpowiada za to sterownik który interpretuję siłę nacisku i wysyła sygnał bezpośrednio do układu. Jesli tesla załapała zawias systemu to mógł wciskać do oporu .....

czyli co, jednoczesna awaria hamulca i przyspieszenia? no jakoś nie chce mi sie w to wierzyć
Zgłoś
juzek123456 2022-11-14, 20:30 2
Ja nie wiem jak tępym trzeba być żeby na poważnie forsować teorię o tym że to wina samochodu XDDDDDDDDD
Macie tu przypadek z Polski, pewnie pendriva wpiął z tesli XD

youtube.com/watch?v=_DqXUtC6vn4

Zgłoś
smalcownki 2022-11-15, 0:18
M_A napisał/a:

I teraz słuchaj Ziomek, może tak zaczniesz używać polskich liter i zaznajomisz się ze słownikiem.

A po holere nie miaszkam w Polsce i niechce mi sie zmieniac klawiatury zrozumiales co napisalem to w czym problem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów