📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dracula napisał/a:
Tylko, że to kaczodon prowadził, żaden błąd systemu.
Poziomy autonomii samochodów:
Poziom 0 – brak pomocy
...
Poziom 5 – pełna automatyzacja
Poziom 6 - auto może użytkować Jarosław Kaczyński
Elon to jest człowiek renesansu! Jego samochody potrafią wykryć skos powiek, a algorytmy same doprowadzą do usunięcia usterki! Genialne!
chcecie czy nie technozjeby, jeszcze nie jesteśmy gotowi na takie innowacje. A mam nadzieje że 'muskowi' jebnal za to i za jego akcje redukcji etatów, z których rakiem się wycofuje i finalnie jego firma poleci na zbity ryj.
Tak to jest jak jest się "geniuszem" dzięki kopalni szmaragdów swoich starych. A w czarne skrzynki ja bym tak mocno nie wierzył, skąd ktoś wie, czy nie ma odrazu zaprogramowane by podawać przyczyny wyłącznie winy kierowców. Przecież aktualnie wszystko można zaprogramować nawet pierdoloną żarówkę, że będzie Ci się włączać i wyłączać co minutę przez całą dobę.
Tak to jest jak jest się "geniuszem" dzięki kopalni szmaragdów swoich starych. A w czarne skrzynki ja bym tak mocno nie wierzył, skąd ktoś wie, czy nie ma odrazu zaprogramowane by podawać przyczyny wyłącznie winy kierowców. Przecież aktualnie wszystko można zaprogramować nawet pierdoloną żarówkę, że będzie Ci się włączać i wyłączać co minutę przez całą dobę.
juzek123456 napisał/a:
Ja nie wiem jak tępym trzeba być żeby na poważnie forsować teorię o tym że to wina samochodu XDDDDDDDDD
Macie tu przypadek z Polski, pewnie pendriva wpiął z tesli XD
Wg Roytersa rodzina kierowcy twierdzi że on twierdzi że samochód zaczął sam przyspieszać
Wg żony kolegi zdradzała go bo on dużo pracował i ją zaniedbywał a wg glapinskiego inflacja będzie 8 albo jak wejdzie tarcza to 16 i już z końcem roku 20 a był jeszcze taki Pitagoras co twierdził że matematyka śmierdzi
W moim benzyniaku, jak wcisnę hamulec, to samochód zduszę i po strachu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów