📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Femp00411 napisał/a:
Bo Edison to zły człowiek był.
Nie tyle zły, co tępy. Ale tradycyjnie, kto chce, to poszuka. Tesla był geniuszem, Edison oszustem.
@UP Skoro Edison był tępy to kim jesteś ty...
Oszust nie oszust, to i tak zapisał się na kartach historii i nie jako tępy, tylko wielki naukowiec i wynalazca, więc teoretycznie, swoje już wygrał.
Oszust nie oszust, to i tak zapisał się na kartach historii i nie jako tępy, tylko wielki naukowiec i wynalazca, więc teoretycznie, swoje już wygrał.
Aw3s0m3 napisał/a:
@UP Skoro Edison był tępy to kim jesteś ty...
Tak jak napisałem, mądry poczyta... reszty nie dokończę. Mądrej głowie raz po słowie.
Edison to żydzia kupa, która kradła pomysły i wynalazki Tesli.
Edison!!! jebię Cię ja i mój pies, którego nie mam. Na twardo !
Edison!!! jebię Cię ja i mój pies, którego nie mam. Na twardo !
Edison kurwą jest! Tak się wkurwiłem, że miałem ochotę rozjebać w domu wszystkie żarówki, ale żarówki też kurwa ukradła, od Swana!
Polacy potrafią jeździć dla zasady po nieżyjących. Po prostu urocze.
@up Nie chodzi o to żeby jeździć po nieżyjących tylko żeby historia oddawała cześć prawdziwym geniuszom a nie złodziejom których ameryka miałe wielu od Edisona poczynając na Gates-ie i Zuckenbergu kończąc.
Wychowani w nienawiści do Edisona
Edison przede wszystkim tak znowu nie kradł. Oczywiście przejmował większość wynalazków i ogłaszał jako swoje, ale też na "jego" odkrycia pracowały rzesze naukowców, a on wykorzystywał pomysły. Był bardziej biznesmenem, ale co fakt to fakt. Z Teslą postąpił wyjątkowo chujowo, a i kreowanie go przez obecne władze i wzorce na wielkiego naukowca i ojca żarówki to mocne przegięcie od którego nie wiadomo dlaczego, dalej się nie odchodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów