Daj mu spokój, on jest upośledzony.
abstrahujac od filmiku nie wiem jakim trzeba być zjebem, żeby dać sobie nick i logo partii politycznej na sadisticu.
Ty chory pojebie.
Abstrachując od tego filmiku, nie wiem jakim trzeba być zjebem, żeby nie potrafić czytać w XXI. wieku
a tesla czemu sama w sobie nie wykryła kolizji i nie uniknęła? coś chujowo działa im ten system zjebany dla pedałków wygodnickich
nie chciałbym wpaść elektrykiem do wody
a tesla czemu sama w sobie nie wykryła kolizji i nie uniknęła? coś chujowo działa im ten system zjebany dla pedałków wygodnickich
Jest tu jakiś fachura? Ciekawi mnie czy po wpadnięciu elektrykiem do wody prędzej utoniemy, czy usmaży nas prąd, a może dla odmiany zostaniemy ugotowani?
Jest tu jakiś fachura? Ciekawi mnie czy po wpadnięciu elektrykiem do wody prędzej utoniemy, czy usmaży nas prąd, a może dla odmiany zostaniemy ugotowani?
tak kurwa, podczas deszczu już się smażysz xD ja pierdole, dzieci do nauki
tak kurwa, podczas deszczu już się smażysz xD ja pierdole, dzieci do nauki
Deszcz padający zazwyczaj z góry na dół, a wdzierająca się wszędzie dość szybko woda to chyba zajebista różnica, no nie? To tak jakby stać pod parasolem w czasie deszczu, a wskoczyć do stawu z tym otwartym parasolem.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jest tu jakiś fachura? Ciekawi mnie czy po wpadnięciu elektrykiem do wody prędzej utoniemy, czy usmaży nas prąd, a może dla odmiany zostaniemy ugotowani?
Tesla ma bezpiecznik różnicowy - jak w zabezpieczeniach łazienek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów