Niemiecki rząd rozpoczął budowę konkretnych barier wokół gęsto zaludnionych terenów lub festiwali, aby zapobiec islamistom zerwania cywili z porwanymi ciężarówkami, ponieważ takie ataki są teraz niemal miesięcznym zjawiskiem w Europie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeszcze trochę multikulti napłynie do EU i będzie trzeba takie krawężniki wstawiać w większych miastach.
No kurwa genialne- masz firmę robiącą takie cudeńka? strefa odbiorców ograniczona? Wynajmij Terrorystę! niech każdy poczuje się bezpieczny dzięki twojemu produktowi! Zobaczysz- ludzie sami będą prosić o kamery i bloki antyterrorystycznych przed każdym wejściem do bloku, a może nawet i pod prysznicem, bo kto wie, gdzie wjedzie ciężarówka?. Zwiększenie zysku gwarantowane!
gabriel0 napisał/a:
Hmm, jestem ekspertem. Chuj to dało.
Niekoniecznie. Jak by nie stało luzem a było przytwierdzone na stałe było by lepiej. Poza tym wjechali prawie pomiędzy wiec też tego wina. Z resztą kurwa tu nic nie pomoże bo jak ciapaki się kapną że sposób na TIRa już nie działa to wymyślą coś innego.
Siedzi w barze czterech policjantów i popijają piwo. Z Niemiec, Francji, Anglii i Polski.
Francuz; -My po za zamachach powołamy 25000 ludzi damy im broń, żeby obywatele czuli się bezpiecznie.
Anglik: -My weźmiemy 40000, damy broń i zbudujemy lepszy monitoring.
Niemiec: - My powołamy 70000, damy im broń, zbudujemy monitoring i zainwestujemy miliardy w wywiad.
Patrzą na Polaka i czekają aż ten coś powie. Polak spokojnie dopija piwo i mówi: -A u nas nie ma terrorystów.
Francuz; -My po za zamachach powołamy 25000 ludzi damy im broń, żeby obywatele czuli się bezpiecznie.
Anglik: -My weźmiemy 40000, damy broń i zbudujemy lepszy monitoring.
Niemiec: - My powołamy 70000, damy im broń, zbudujemy monitoring i zainwestujemy miliardy w wywiad.
Patrzą na Polaka i czekają aż ten coś powie. Polak spokojnie dopija piwo i mówi: -A u nas nie ma terrorystów.
Betonowe bloki są bardzo tolerancyjne:)
Cytat:
Zamiast usunąć przyczynę to oni próbują łagodzić skutki
No a coś ty myślał? Biorą ibuprom na raka aby nie czuć bólu.
Do testowania powinni zatrudnić Januszy z cebulowych firemek transportowych.
Sabajone napisał/a:
Niekoniecznie. Jak by nie stało luzem a było przytwierdzone na stałe było by lepiej. Poza tym wjechali prawie pomiędzy wiec też tego wina. Z resztą kurwa tu nic nie pomoże bo jak ciapaki się kapną że sposób na TIRa już nie działa to wymyślą coś innego.
Nie wolno tego przytwierdzać, bo odetniesz wszystkim pojazdom możliwość wjazdu na dany teren. Ciekawe co by było gdyby okazało się, że strażacy nie mogą dojechać do płonącego budynku bo wszędzie są zabezpieczenia w postaci tych betonowych bloków. Albo lekarze z noszami będą biec kilometr wzdłuż jakiejś promenady do reanimowanej osoby.
Wiem co powinno pomóc. A niemcom i francuzom powinno trochę zostać po 2-giej wojnie.
Kiedyś niemiaszki tworzyli getta.Teraz sami się w takich zamkną za betonowymi bloczkami. Jebane multi-kulti debilizm. Dla swojej kanclerz powinni taki bloczek wylać jako buciki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów