Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie sprawdzałem statystyk ale wydaje mi się, że ten portal cieszy się sporą popularnością, zwłaszcza wśród młodych użytkowników Internetu. Doskonale rozumiem (mam młodsze rodzeństwo) problem nieczytania książek przez młodsze pokolenia, dlatego stańmy na wysokości zadania i dbajmy - przynajmniej - o poprawną polszczyznę w mediach, które są w zasięgu wyżej wspomnianych.
Czy doprawdy takie skomplikowane jest ujebanie jednej spacji (akurat w tym przypadku)? Jeśli faktycznie tacy zapracowani jesteście, to dajcie mi uprawnienia - samemu z rozkoszą będę poprawiał nagłówki i tematy - należę jeszcze do pokolenia, które pisało kilkustronicowe dyktanda, gdzie za jeden błąd szła ocena w dół.
Oczywiście nie jestem nieomylny, gramatycznie wręcz leżę (chociaż jak porównuję do tego co tu się wyprawia...), na dodatek bywa, że nie wchodzę na ten portal przez kilka dni... Niemniej z rozkoszą pomogę w walce z obroną poprawności języka polskiego.
Pozdrawiam
Mam ogromną prośbę do moderatorów czy tam kogokolwiek, kto posiada możliwości edytowania i/lub poprawiania postów, tematów i innych. Nie chcę prowokować dyskusji o poziomie wykształcenia ale, do kurwy nędzy, poprawiajcie takie rażące błędy jak właśnie w przypadku tego tematu. Naturalnie chodzi mi o słowo "naprawdę"...
Nie sprawdzałem statystyk ale wydaje mi się, że ten portal cieszy się sporą popularnością, zwłaszcza wśród młodych użytkowników Internetu. Doskonale rozumiem (mam młodsze rodzeństwo) problem nieczytania książek przez młodsze pokolenia, dlatego stańmy na wysokości zadania i dbajmy - przynajmniej - o poprawną polszczyznę w mediach, które są w zasięgu wyżej wspomnianych.
Czy doprawdy takie skomplikowane jest ujebanie jednej spacji (akurat w tym przypadku)? Jeśli faktycznie tacy zapracowani jesteście, to dajcie mi uprawnienia - samemu z rozkoszą będę poprawiał nagłówki i tematy - należę jeszcze do pokolenia, które pisało kilkustronicowe dyktanda, gdzie za jeden błąd szła ocena w dół.
Oczywiście nie jestem nieomylny, gramatycznie wręcz leżę (chociaż jak porównuję do tego co tu się wyprawia...), na dodatek bywa, że nie wchodzę na ten portal przez kilka dni... Niemniej z rozkoszą pomogę w walce z obroną poprawności języka polskiego.
Pozdrawiam
Zgodzę się z powyższym. Możliwość edycji własnych tematów byłaby ok.
A na swoje usprawiedliwienie: pisałem szybko i nawet nie zwróciłem uwagi na błąd, a kiedy ogarnąłem i chciałem poprawić to już była ponad godzina od stworzenia tematu, więc nie dało się tego zrobić. Myślę, że wystarczy iż jedna osoba zwróci uwagę. Teraz posypie się fala cytatów z błędem a przy nich facepalmy. Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno, idę strzelić sobie w łeb.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów