18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:44
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Johny212 2013-05-19, 20:28 17
Kurwa, małpa laski całuje a ja się opierdalam przed komputerem. Coraz gorzej ze mną.
Zgłoś
B................r 2013-05-19, 20:34 1
1:57 jaki sadystyczny usmiech hehe
Zgłoś
Konrad26b 2013-05-19, 21:51 4
No niemożliwe, że tego tu nie było.
Łap
Zgłoś
S................n 2013-05-19, 22:22
Jej śmiech mówi wszystko.
Zgłoś
tofic23 2013-05-19, 23:15 1
hahahah dobre, mnie rozbawilo ale jakos nigdy wczesniej na to nie trafilem
Zgłoś
kubol2010 2013-05-19, 23:43 2
*naprawdę
Zgłoś
KingOfPizduci 2013-05-20, 0:13
Mam ogromną prośbę do moderatorów czy tam kogokolwiek, kto posiada możliwości edytowania i/lub poprawiania postów, tematów i innych. Nie chcę prowokować dyskusji o poziomie wykształcenia ale, do kurwy nędzy, poprawiajcie takie rażące błędy jak właśnie w przypadku tego tematu. Naturalnie chodzi mi o słowo "naprawdę"...
Nie sprawdzałem statystyk ale wydaje mi się, że ten portal cieszy się sporą popularnością, zwłaszcza wśród młodych użytkowników Internetu. Doskonale rozumiem (mam młodsze rodzeństwo) problem nieczytania książek przez młodsze pokolenia, dlatego stańmy na wysokości zadania i dbajmy - przynajmniej - o poprawną polszczyznę w mediach, które są w zasięgu wyżej wspomnianych.
Czy doprawdy takie skomplikowane jest ujebanie jednej spacji (akurat w tym przypadku)? Jeśli faktycznie tacy zapracowani jesteście, to dajcie mi uprawnienia - samemu z rozkoszą będę poprawiał nagłówki i tematy - należę jeszcze do pokolenia, które pisało kilkustronicowe dyktanda, gdzie za jeden błąd szła ocena w dół.
Oczywiście nie jestem nieomylny, gramatycznie wręcz leżę (chociaż jak porównuję do tego co tu się wyprawia...), na dodatek bywa, że nie wchodzę na ten portal przez kilka dni... Niemniej z rozkoszą pomogę w walce z obroną poprawności języka polskiego.
Pozdrawiam
Zgłoś
krzycho18 2013-05-20, 0:36
KingOfPizduci napisał/a:

Mam ogromną prośbę do moderatorów czy tam kogokolwiek, kto posiada możliwości edytowania i/lub poprawiania postów, tematów i innych. Nie chcę prowokować dyskusji o poziomie wykształcenia ale, do kurwy nędzy, poprawiajcie takie rażące błędy jak właśnie w przypadku tego tematu. Naturalnie chodzi mi o słowo "naprawdę"...
Nie sprawdzałem statystyk ale wydaje mi się, że ten portal cieszy się sporą popularnością, zwłaszcza wśród młodych użytkowników Internetu. Doskonale rozumiem (mam młodsze rodzeństwo) problem nieczytania książek przez młodsze pokolenia, dlatego stańmy na wysokości zadania i dbajmy - przynajmniej - o poprawną polszczyznę w mediach, które są w zasięgu wyżej wspomnianych.
Czy doprawdy takie skomplikowane jest ujebanie jednej spacji (akurat w tym przypadku)? Jeśli faktycznie tacy zapracowani jesteście, to dajcie mi uprawnienia - samemu z rozkoszą będę poprawiał nagłówki i tematy - należę jeszcze do pokolenia, które pisało kilkustronicowe dyktanda, gdzie za jeden błąd szła ocena w dół.
Oczywiście nie jestem nieomylny, gramatycznie wręcz leżę (chociaż jak porównuję do tego co tu się wyprawia...), na dodatek bywa, że nie wchodzę na ten portal przez kilka dni... Niemniej z rozkoszą pomogę w walce z obroną poprawności języka polskiego.
Pozdrawiam

Zgodzę się z powyższym. Możliwość edycji własnych tematów byłaby ok.
A na swoje usprawiedliwienie: pisałem szybko i nawet nie zwróciłem uwagi na błąd, a kiedy ogarnąłem i chciałem poprawić to już była ponad godzina od stworzenia tematu, więc nie dało się tego zrobić. Myślę, że wystarczy iż jedna osoba zwróci uwagę. Teraz posypie się fala cytatów z błędem a przy nich facepalmy. Bardzo mi z tego powodu wszystko jedno, idę strzelić sobie w łeb.
Zgłoś
koń rafał 2013-05-20, 0:36
powiem jedno:
Zgłoś
larrisa 2013-05-20, 8:25 1
to najgorsza rzecz, jaką widziałam w życiu sama stałabym pierwsza w kolejce ale z drugiej strony mógł to być arab lub rudy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem