📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przecież durian nie jest taki zły. Fakt śmierdzi, ale w smaku jest dobry. Coś jak serki ołomunieckie, śmierdzą, ale smakują. Koleś albo ściemnia, albo faktycznie na różne osoby inaczej działa ten owoc.
Gdyby ten sam filmik prezentował jakiś Anglik wszyscy by się zachwycali, a że Polak to Polskie szambo trzeba wylać
Chyba fapował do lustra, takie zacieki zostały
Co to za pedzio ? Tak od wczoraj mam internet.
O kurwa po komentach myślałem, że to ten pedał SIEMANKO W MOJEJ KUCHNI co rzygał po parówkach. Na moje nieszczęście od dzisiaj jestem świadomy, że istnieje DRUGI taki sam pedał, no kurwa wspaniałe wieści. Pierdolę, nawet nie odpalam tej chujowizny.
jak się nawpierdalał durianów przez cały dzień to się porzygał
Fiflok_siusisak napisał/a:
Co to za pedzio ? Tak od wczoraj mam internet.
Taka tam jutubowa ciota, która myśli, że umie gotować. Każdy odcinek rozpoczyna pizdusiowatym 'siemanko witam w swojej kuchni'. Cokolwiek zje to rzyga, narzeka, że śmierdzi, niedobre etc. Dostaje orgazmu jak coś 'sam ugotuje' i później tego spróbuje. Zrobił nierzetelny test tataru z sokołowa i go obraził - w sumie bezpodstawnie - został należycie ukarany. Brał udział w jakimś programie co gotują jakieś syfy, ale czy wygrał czy wyjebali go za frajerstwo to nie wiem, bo nie mam tv w domu.
ps
Początkowo jego kanał był nawet ciekawy, bo pokazywał jak zrobić np. frytki, które przypominają te z McDonald's.
ps2
Laskę ma fajną.
myslalem ze to cos fajnego.. poki ta ciota z jewtuba sie nie pokazala -.-
@soczi kazdy kanal na youtubie BYL zajebisty, poki nie zrobil sie zbyt slawny, i poki sie nie sprzedali i reputacja nie zostala spierdolona przez fanboyow.
jesli myslisz ze ma fajna laske to masz niskie standardy
@soczi kazdy kanal na youtubie BYL zajebisty, poki nie zrobil sie zbyt slawny, i poki sie nie sprzedali i reputacja nie zostala spierdolona przez fanboyow.
jesli myslisz ze ma fajna laske to masz niskie standardy
Może z tym rzyganiem przed kamerą to jakiś fetysz, albo zboczenie? Może go podnieca jak ktoś ogląda jego wymiociny?
Kiedyś koleżanka przyniosła w tech. cukierki z Malezji o smaku duriana. Powiem tak. W smaku przypomina cebulę połączoną z wanilią. Jako jedyna zjadłam go do końca, reszta osób poczęstowanych wymiękła już na samym początku. Natomiast zapach jest okropny. Jedynie ja zdołałam zjeść tego cukierka do końca jednak w klasie smierdziało tym gównem przez 2 godz.
ból dupy bo je gówno i rzyga? Haha to czego wy na sadolu szukacie pajace? Filmów z kotami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów