Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

on k🤬a rzyga obojętnie co nie powącha wiec mam wyj🤬e na jego obrzydliwe zapachy nawet po parówkach rzygał pedałek
Ten program na posacie pokazał że ten pajac to j🤬a menda która sprzedała by każdego dla własnej korzyści i c🤬j mu w dupę za to. Pajac p🤬lony.
@up
@up up
@up up up
NIe wiem czy mu zazdrościcie czy co, ale koleś ma dobre pomysły. Sami byście chcieli wygrać. Osiągnął sukces jeśli można to tak nazwać i podróżuje po świecie.
Proponuje maść na ból dupy.
Dopiszę "j🤬 ciapatych" może nie zostanę zlinczowany...
@up up
@up up up
NIe wiem czy mu zazdrościcie czy co, ale koleś ma dobre pomysły. Sami byście chcieli wygrać. Osiągnął sukces jeśli można to tak nazwać i podróżuje po świecie.
Proponuje maść na ból dupy.
Dopiszę "j🤬 ciapatych" może nie zostanę zlinczowany...

No ale po jaką cholerę robił ten filmik, skoro od początku wiedział, że będzie zmuszał się do rzygania. Powinni go wyj🤬 za to z hotelu, oprócz wnoszenia wp🤬lanie tego w pokoju też nie jest legalne, bo smród roznosi się na korytarz i nie ustępuje przez kilka godzin.

hahahah koleś rzyga co chwile i powtarza że to są "świetne przeżycia"

On po marynowanym jajku, pizzy, parówkach i innym żarciu się zrzygał...
Podejrzewam że znośne.
Podejrzewam że znośne.

lubie jego "programy" ale k🤬a jak coś musi byc h🤬jowe rzeby odrazu to wyrzygać?
orbit127 napisał/a:
No k🤬a rzeczywiście, nie ma to jak oglądać filmiki gdzie gościu rzyga po prawie każdej potrawie, to jest aż przykre jak się patrzy

Jadłem sporo ohydnych rzeczy, często nawet zepsutych o czym dowiadywałem się dopiero mając je w ustach - a to jakieś wędliny, spleśniałe soki, zbyt długo przeleżały w lodówce obiad itd

Nie wiem jak odbierają to jego stali widzowie ale dla mnie oglądanie gościa który bawi się w Makłowicza szukając to niby "nowych smaków", a żre palcami w toalecie nad kiblem po czym pokazuje wszystkim jak to zajebiście zwraca całą treść żołądka mija się z celem...
Przeglądam inne filmiki - czy to polskie czy zagraniczne i jakoś ludzie potrafią zjeść duriana także niech nasz pseudo kucharz-zadymiarz zmieni zajęcie...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie