ostatnio natknąłem się na nowy kanał na youtube, w którym testowane są samochody nie za grubą kasę ,a takie na które może sobie pozwolić każdy kierowca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wystarczy wrzucić TSi 0.9 i będzie miodzio ...przynajmniej przez pierwsze 40 tys.
a. zapomniałbym.
okulary. kurwa. typowe. bez nich robiliby przecież wrażenie niedowartościowanych cipek
a. zapomniałbym.
okulary. kurwa. typowe. bez nich robiliby przecież wrażenie niedowartościowanych cipek
Fajna inicjatywa, zawsze podoba mi się, jak ktoś chce zrobić coś nowego, jak choćby testowanie starych i tanich aut.
Niektórzy pewnie będą mieli bękę, ale zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo wydatek dwóch tysięcy na samochód, to sporo - i tym bardziej chcą je wydać dobrze.
Forma i treść mogłyby być trochę lepsze (no dobra, będę szczery, nie wyszło za dobrze, no... może nawet odrobinę chujowo), ale nie bądźmy zbyt wymagający, budżetu i doświadczenia w porównaniu do Top Gear jeszcze trochę brakuje. Niemniej jednak dobre chęci i pomysł na plus.
Ja tam trzymam kciuki.
W następnym odcinku - dawajcie Kadetta tera !
Niektórzy pewnie będą mieli bękę, ale zawsze znajdzie się ktoś, dla kogo wydatek dwóch tysięcy na samochód, to sporo - i tym bardziej chcą je wydać dobrze.
Forma i treść mogłyby być trochę lepsze (no dobra, będę szczery, nie wyszło za dobrze, no... może nawet odrobinę chujowo), ale nie bądźmy zbyt wymagający, budżetu i doświadczenia w porównaniu do Top Gear jeszcze trochę brakuje. Niemniej jednak dobre chęci i pomysł na plus.
Ja tam trzymam kciuki.
W następnym odcinku - dawajcie Kadetta tera !
ten pojazd jest niebezpieczny, przy spotkaniu uno z leonem, w leonie musiałem wymienić jeden reflektor przedni i zderzak przedni... w uno silnik niemal znalazł się w kabinie.... Uno nie jest złym pojazdem, po prostu radzę uważać
ciekawy pomysł ale chujowe wykonanie.
a kaban w jakich sandałkach hula
a kaban w jakich sandałkach hula
Chuj to z testem ma wspólnego. Prymitywny ale niezawodny dupowóz. Tyle, że gnije. A silenie się na speców od motoryzacji mnie pierdoli. Kurwa, jakim pajacem trzeba być żeby porównywać auto z 80 lat chuj wie czego. Amortyzatory nie zachwycają? Takich pajaców już jest pełno w TV, teraz jeszcze na sadistic...
I nie kurwa 25 lat temu, Uno było autem roku na początku lat 80 ubiegłego wieku...
I nie kurwa 25 lat temu, Uno było autem roku na początku lat 80 ubiegłego wieku...
co za pedały następne, masakra.. jak bym kurwa nie wiedział czym jest uno albo inne gówienko, które jest na rynku od x lat
Ta wersja miała silnik z seicento na łańcuchu.
Ale gnicie podwozia - masakra, no i zjada olej jak benzynę.
Ale gnicie podwozia - masakra, no i zjada olej jak benzynę.
Nie z Seicento a z Cinquecento. Ogólnie to bardzo stary silnik 903 na gaźniku przerobiony na polskie warunki do 899. Oczywiście dołożone SPI i cała elektronika z tym związana. Oleju nie żre wcale jak jest w dobrym stanie. A jak się piłuje takiego zdechlaka to może i tak.
Ile ja się tego "narobiłem", tego nie wie nikt
Ile ja się tego "narobiłem", tego nie wie nikt
Ratuje ten temat takim krótkim żarcikiem...
Jedzie pięciu Niemców Audi Quattro. Przekraczają granicę włoską.
Celnik ogląda dokumenty, i orzeka:
- Jeden z was nie może przekroczyć granicy.
- Dlaczego? - pytają Niemcy.
- Bo to jest Audi Quattro.
- Ale samochód zarejestrowany jest na 5 osób! - ripostują Niemcy.
- Nic z tego! Nazwa mówi quattro, więc tylko 4.
Wkurzony kierowca Audi mówi:
- Słuchaj kretynie, chcę mówić z twoim przełożonym. Może on nie jest tak głupi jak ty.
- Oczywiście, ale będziesz musiał poczekać aż skończy kłócić się z dwoma pasażerami Fiata Uno.
Jedzie pięciu Niemców Audi Quattro. Przekraczają granicę włoską.
Celnik ogląda dokumenty, i orzeka:
- Jeden z was nie może przekroczyć granicy.
- Dlaczego? - pytają Niemcy.
- Bo to jest Audi Quattro.
- Ale samochód zarejestrowany jest na 5 osób! - ripostują Niemcy.
- Nic z tego! Nazwa mówi quattro, więc tylko 4.
Wkurzony kierowca Audi mówi:
- Słuchaj kretynie, chcę mówić z twoim przełożonym. Może on nie jest tak głupi jak ty.
- Oczywiście, ale będziesz musiał poczekać aż skończy kłócić się z dwoma pasażerami Fiata Uno.
Chujowy test, czekałem cały czas aż zrobią jakiś rajd po lesie albo chociaż spalą sprzęgło. Chujowe. A grubas ma pedalski głos.
polski top gear
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów