📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ależ obrzydliwy, nieudolny knur
Pierre_Dolec napisał/a:
Ależ obrzydliwy, nieudolny knur
No weźźźź !!!! " knur z Norwegii " ma wśród poliniaków i fainopolaczków, całą rzeszę fanów. Będzie im smutno że tak piszesz
To nie ruskie są stanem umysłu tylko ludzie, którzy na streamach oglądają taką patologię i jeszcze potrafią wpłacić 7zł żeby ktoś komuś wpierdolił na wizji, rozjebał gitarę albo porąbał siekierą wersalkę. W polsce też od chuj takich pojebanych akcji się dzieje, nawet ten patus Magical na tym zrobił swoją karierę aż trafił za kraty Ludzie oglądający te gówno i wpłacający pieniądze na takich lajwach niczym się nie różnią od tych nadających, rzekłbym, że nawet w wielu przypadkach są gorszym ścierwem niż nadający skoro ich to bawi...
Czy to nie nazywa się przypadkiem Sombrero ? Taki kołnierz z gitary?
Pewnie gitara zajebana jakiemuś banderowcowi pod chersoniem.
Niech blondynka się cieszy bo mógł zabić a tego nie zrobił.
smc napisał/a:
Zawsze ją tak napierdalał kutasem po głowie...
Ale wcześniej był twardy, teraz twarda została tylko gitara
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów