📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie macie ciekawszych miejsc na tą Waszą politykę? Wszędzie musicie pchać się z tym gównem? Jak jedni tak i drudzy trują dupę na każdym kroku.
Nie można już przewinąć strony na sadisticu żeby nie natknąć się na jakąś dygresję, nawiązanie, sugestię do tego szajsu który się u nas dzieje?
Ni chuja, nie będzie piwa!
Nie można już przewinąć strony na sadisticu żeby nie natknąć się na jakąś dygresję, nawiązanie, sugestię do tego szajsu który się u nas dzieje?
Ni chuja, nie będzie piwa!
Kurwa, wyszło mi że jestem faszystą, a wam ?
Mi wyszło że jestem faszystą bo jestem Hetero(tylko na 6 odpowiedziałem TAK), pojebane to jest.
Kurwa co za gówno.
Rownie dobrze mogłoby być:
Pijesz piwo raz na miesiąc? - Przykro mi, jesteś alkoholikiem.
Rownie dobrze mogłoby być:
Pijesz piwo raz na miesiąc? - Przykro mi, jesteś alkoholikiem.
A ja mam "TAK" przy 1,5,6 i "częściowo" przy 4 i 7. Czyli w sumie marne 4 punkty.
Powieszą mnie jak nastanie Wielka Polska Katolicka, czy tylko obozik pracy?
Powieszą mnie jak nastanie Wielka Polska Katolicka, czy tylko obozik pracy?
Kurde, tylko dwa punkty. 1 i 5, a 6 się ze mną kłóci, bo nie ma opcji "aseksualny". Chujowe to. Poza tym kimkolwiek w Polsce (innym od katola i heterusa) bym nie była, i tak zostanę zgnojona, więc co za różnica? Zresztą, rzygam już ta polityką. Czy wszędzie muszą być nawiązania do tej jebanej polityki? Nie umiecie bez tego żyć?
Gdyby szanowny autor odpowiedział sobie na pytanie "Czy jesteś debilem?" to być może obraziłby się i nie uraczył nas tym obrazkiem
warto zauważyć że nie każdy nacjonalista jest faszystą, tak jak nie każdy nacjonalista jest patriotą
Admix napisał/a:
Jesteś murzynem? (skoro tylko na szóste odpowiedziałeś TAK)Mi wyszło że jestem faszystą bo jestem Hetero(tylko na 6 odpowiedziałem TAK), pojebane to jest.
No dobra jestem faszystą ,ale po 6 latach w UK i patrząc jak się tam z asfaltami i ciapatymi męczą ...to szczerze mówiąc ..... w białej Polsce jest OK
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów