📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zalatuje gejozą
a reszta ciała to co ? też ma coś pochłaniającego w 100% energię ?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Czysto teoretycznie to ty jemu też wypomniałeś... więc...
Czysto teoretycznie to ty jemu też wypomniałeś... więc...
Syty głodnego nie zrozumie.
Ale ściema. W pierwszej próbie uderza niemal całym ciałem, w drugiej samą głową przez co amortyzuje uderzenie.
czesiek99 napisał/a:
Syty głodnego nie zrozumie.
Ale przecież wyżej napisali, że głodny pedalstwa... dlaczego.... albo dobra, nie było pytania
To lekkie klepnięcie ma przekonać ludzi o zajebistości tego a nie innego produktu?
Ja wiem, że tu same yntelygenty, ale dla tych mniej rozgarniętych, którzy mogli by w to uwierzyć - to była zwykła REKLAMA.
Sonal napisał/a:
to była zwykła REKLAMA.
I jak widać całkiem niezła, bo nawet tutaj wywołała gównoburzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów