Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
mygyry 2015-06-20, 20:52 3
Na zachodzie imigrantów w zamieszkach lepiej traktują, a tu przynajmniej szkołę życia mają, że nikt się z nimi nie będzie pierdolił
Zgłoś
Breakdrowser 2015-06-20, 21:07 31
Dobry film, ciekawa tematyka, cos czego nie znalazlbym gdzie indziej. Nawet wpasowuje sie w tematyke portalu. Bierz piwo i lec wkrotce na glowna.
Zgłoś
kaiel 2015-06-20, 21:09
ktos do ogniska naszczał az gryzie w oczy
Zgłoś
K................3 2015-06-20, 21:20 25
Aż mi się przypomniało

Zgłoś
remi1982 2015-06-20, 23:43 2
Pompki, bieganie, czołganie, przysiady... Nooooo kurwa prawdziwa rzeźnia. Aaa bym zapomniał, panowie troszkę pokrzyczeli, żeby straszniej było. No po chuju fest testują kondycję psychofizyczną rekrutów. Mi to bardziej na zabawę w wojsko wygląda aniżeli szkolenie.
Zgłoś
GhostRider32 2015-06-21, 3:14 2
A gdzie ćwiczenie gwałtów na Chorwatkach? I ćwiczenie mordowania cywilów? To chyba nie Serbowie na filmie
Chorwaci też zresztą swoje za uszami mają...
Zgłoś
zerwikaptur 2015-06-21, 3:34 1
remi1982 na filmie gdzie widac kocenie w WP jest pokazana unitarka szkolenie wojskowe zaczyna sie własnie po niej .
Zgłoś
k................s 2015-06-21, 3:49
Ale, kuźwa jazgot.
A przy okazji.
"Pies, który szczeka, nie gryzie".
Zgłoś
Aotearoa 2015-06-21, 8:27 25
GhostRider32 napisał/a:

A gdzie ćwiczenie gwałtów na Chorwatkach? I ćwiczenie mordowania cywilów? To chyba nie Serbowie na filmie
Chorwaci też zresztą swoje za uszami mają...

Chorwaci to skurwiele i taka jest prawda. Już podczas II wojny światowej odpierdalali rzeźnię (choćby zamiłowanie Ante Pavelica do wydłubywania oczu, zmuszanie synów do gwałcenia własnych matek, czy picia krwi członków swoich rodzin). I zgadnij na kim sobie ci przemili (dzisiaj) Chorwatusy ćwiczyli? Oczywiście na Serbach. Nawet Niemcy, którzy byli sojusznikami Chorwatów bledli na widok ich wyczynów i mówili "Boże chroń nas przed chorobą, śmiercią i Chorwatami".

A jeśli już nawiązujesz do wojen, które wybuchły w wyniku rozpadu Jugosławii, to poczytaj dokładniej, bo Chorwaci zrobili sobie wtedy powtórkę z rozrywki drugowojennej, ale nikt im tego nie wypomniał, bo przecież tak jak Muzułmanie w Kosowie lizali dupy NATO i wiele z ich okrucieństw przypisano właśnie Serbom, którzy owszem - popełnili wszelkie możliwe zbrodnie wojenne, ale nie na taką skalę, jaką przypisała im "jedynie słuszna strona hamerykańska", a co za tym idzie cały "zachodni i pokojowy" świat.

I nie - nie jestę ekspertę... Po prostu byłem tam, zbierałem materiały i napisałem na ten temat pracę dyplomową
Zgłoś
GhostRider32 2015-06-21, 12:30 2
Aotearoa napisał/a:

I nie - nie jestę ekspertę... Po prostu byłem tam, zbierałem materiały i napisałem na ten temat pracę dyplomową

Ja jutro bronię doktorat właśnie z tematu wojen po rozpadzie Jugosławii Uczelnia mi nawet sponsorowała urlop... To znaczy wyjazd naukowy do Chorwacji.
Obie strony są siebie warte, a usprawiedliwianie serbskich zbrodni zemstą za działania ustaszy to głupota. Równie głupie jest usprawiedliwianie przez niektórych chorwackiej operacji "Oluja".
A co do ogromu zbrodni to obie strony są siebie warte. Dzisiaj nie wypomina się nic Chorwatom, co głównie zasługą jest amerykańskiej agencji PR zatrudnionej przez Chorwatów, głównym jej reprezentantem w tamtym czasie był bodajże Ruder Finn.
Zgłoś
Aotearoa 2015-06-21, 12:41 1
GhostRider32 napisał/a:

Ja jutro bronię doktorat właśnie z tematu wojen po rozpadzie Jugosławii Uczelnia mi nawet sponsorowała urlop... To znaczy wyjazd naukowy do Chorwacji.
Obie strony są siebie warte, a usprawiedliwianie serbskich zbrodni zemstą za działania ustaszy to głupota. Równie głupie jest usprawiedliwianie przez niektórych chorwackiej operacji "Oluja".
A co do ogromu zbrodni to obie strony są siebie warte. Dzisiaj nie wypomina się nic Chorwatom, co głównie zasługą jest amerykańskiej agencji PR zatrudnionej przez Chorwatów, głównym jej reprezentantem w tamtym czasie był bodajże Ruder Finn.

Ja nie usprawiedliwiam Serbów - gdzie napisałem, że byli niewinni? To tak, jak nazywać UPA honorowymi wojownikami o wolność... Mam na myśli jedynie to, że Serbowie nie zapomnieli Chorwatom tego, co wyprawiali Ustasze i ta pamięć o cierpieniach ich rodzin po prostu dolała oliwy do ognia ( zresztą jak sam doskonale wiesz - animozje pomiędzy narodami zamieszkującymi Bałkany to zawiła sprawa) i pomimo czarnego PR-u, jaki im po wojnach w BiH, czy Kosowie zafundowała opinia publiczna, Serbowie nie są jedynymi winnymi tego, co się wtedy działo... Trzymam kciuki za doktorat
Zgłoś
Dervoo 2015-06-21, 12:46
Gdzie to do GROMU...
Zgłoś
zawszetamgdziety 2015-06-21, 13:09 4
remi1982 napisał/a:

Pompki, bieganie, czołganie, przysiady... Nooooo kurwa prawdziwa rzeźnia. Aaa bym zapomniał, panowie troszkę pokrzyczeli, żeby straszniej było. No po chuju fest testują kondycję psychofizyczną rekrutów. Mi to bardziej na zabawę w wojsko wygląda aniżeli szkolenie.

Jeżeli twoim zdaniem szarpanie, deptanie, napierdalanie, robienie pompek-przysiadów oraz czołganie się przez 20 minut w oparach gazu bojowego jak i wbijające się parę cm od ciebie w ziemie kule z kałasza przy grupie około 100 osobowej zamaskowanej bandy skurwysynów którzy chcą cię zniszczyć wbijając się w ciebie z zaskoczenia z lasu w czasie rutynowej porannej zbiórki kiedy zupełnie się tego nie spodziewasz to nie jest test sprawności psychofizycznej, to chyba zbyt dużo filmów ze Schwarzenegger-em się naoglądałeś.
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2015-06-21, 13:36 1
zawszetamgdziety napisał/a:

jak i wbijające się parę cm od ciebie w ziemie kule z kałasza

W której minucie według ciebie używają ostrej amunicji?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem