Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chorwaci też zresztą swoje za uszami mają...
A gdzie ćwiczenie gwałtów na Chorwatkach? I ćwiczenie mordowania cywilów? To chyba nie Serbowie na filmie
Chorwaci też zresztą swoje za uszami mają...
Chorwaci to skurwiele i taka jest prawda. Już podczas II wojny światowej odpierdalali rzeźnię (choćby zamiłowanie Ante Pavelica do wydłubywania oczu, zmuszanie synów do gwałcenia własnych matek, czy picia krwi członków swoich rodzin). I zgadnij na kim sobie ci przemili (dzisiaj) Chorwatusy ćwiczyli? Oczywiście na Serbach. Nawet Niemcy, którzy byli sojusznikami Chorwatów bledli na widok ich wyczynów i mówili "Boże chroń nas przed chorobą, śmiercią i Chorwatami".
A jeśli już nawiązujesz do wojen, które wybuchły w wyniku rozpadu Jugosławii, to poczytaj dokładniej, bo Chorwaci zrobili sobie wtedy powtórkę z rozrywki drugowojennej, ale nikt im tego nie wypomniał, bo przecież tak jak Muzułmanie w Kosowie lizali dupy NATO i wiele z ich okrucieństw przypisano właśnie Serbom, którzy owszem - popełnili wszelkie możliwe zbrodnie wojenne, ale nie na taką skalę, jaką przypisała im "jedynie słuszna strona hamerykańska", a co za tym idzie cały "zachodni i pokojowy" świat.
I nie - nie jestę ekspertę... Po prostu byłem tam, zbierałem materiały i napisałem na ten temat pracę dyplomową
I nie - nie jestę ekspertę... Po prostu byłem tam, zbierałem materiały i napisałem na ten temat pracę dyplomową
Ja jutro bronię doktorat właśnie z tematu wojen po rozpadzie Jugosławii Uczelnia mi nawet sponsorowała urlop... To znaczy wyjazd naukowy do Chorwacji.
Obie strony są siebie warte, a usprawiedliwianie serbskich zbrodni zemstą za działania ustaszy to głupota. Równie głupie jest usprawiedliwianie przez niektórych chorwackiej operacji "Oluja".
A co do ogromu zbrodni to obie strony są siebie warte. Dzisiaj nie wypomina się nic Chorwatom, co głównie zasługą jest amerykańskiej agencji PR zatrudnionej przez Chorwatów, głównym jej reprezentantem w tamtym czasie był bodajże Ruder Finn.
Ja jutro bronię doktorat właśnie z tematu wojen po rozpadzie Jugosławii Uczelnia mi nawet sponsorowała urlop... To znaczy wyjazd naukowy do Chorwacji.
Obie strony są siebie warte, a usprawiedliwianie serbskich zbrodni zemstą za działania ustaszy to głupota. Równie głupie jest usprawiedliwianie przez niektórych chorwackiej operacji "Oluja".
A co do ogromu zbrodni to obie strony są siebie warte. Dzisiaj nie wypomina się nic Chorwatom, co głównie zasługą jest amerykańskiej agencji PR zatrudnionej przez Chorwatów, głównym jej reprezentantem w tamtym czasie był bodajże Ruder Finn.
Ja nie usprawiedliwiam Serbów - gdzie napisałem, że byli niewinni? To tak, jak nazywać UPA honorowymi wojownikami o wolność... Mam na myśli jedynie to, że Serbowie nie zapomnieli Chorwatom tego, co wyprawiali Ustasze i ta pamięć o cierpieniach ich rodzin po prostu dolała oliwy do ognia ( zresztą jak sam doskonale wiesz - animozje pomiędzy narodami zamieszkującymi Bałkany to zawiła sprawa) i pomimo czarnego PR-u, jaki im po wojnach w BiH, czy Kosowie zafundowała opinia publiczna, Serbowie nie są jedynymi winnymi tego, co się wtedy działo... Trzymam kciuki za doktorat
Pompki, bieganie, czołganie, przysiady... Nooooo kurwa prawdziwa rzeźnia. Aaa bym zapomniał, panowie troszkę pokrzyczeli, żeby straszniej było. No po chuju fest testują kondycję psychofizyczną rekrutów. Mi to bardziej na zabawę w wojsko wygląda aniżeli szkolenie.
Jeżeli twoim zdaniem szarpanie, deptanie, napierdalanie, robienie pompek-przysiadów oraz czołganie się przez 20 minut w oparach gazu bojowego jak i wbijające się parę cm od ciebie w ziemie kule z kałasza przy grupie około 100 osobowej zamaskowanej bandy skurwysynów którzy chcą cię zniszczyć wbijając się w ciebie z zaskoczenia z lasu w czasie rutynowej porannej zbiórki kiedy zupełnie się tego nie spodziewasz to nie jest test sprawności psychofizycznej, to chyba zbyt dużo filmów ze Schwarzenegger-em się naoglądałeś.
W której minucie według ciebie używają ostrej amunicji?jak i wbijające się parę cm od ciebie w ziemie kule z kałasza
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów