📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Spierdalam do Australii. Powaga.
donwasyle napisał/a:
no na pewno gdyby kręcili wśród polskich dresików to jeszcze by dostał wpierdol za to, ze tak mało mu wypadło
Ten twój dresik to wyimaginowana postać istniejąca tylko w zbiorowej wyobraźni głupszej części społeczeństwa ulegającej stereotypom.
A co do ludzi co to piszą jacy to Polacy nie są chujowi ,A wy kim do ch*ja pana jesteście ? Pisząc źle o Polakach,jako o ogóle,nie zapominajcie że to uogólnienie dotyczy też was.A to że większość by zgarnęła tą kasę,ludzie są tacy,nie tylko Polacy.A na filmie wszystko wygląda inaczej
Nie ma po pieprzyc co by było, gdyby akcja działa sie naszym pięknym kraju nad Wisłą. Wiadomo, że jesteśmy jednym z narodów ostro doświadczonych przez historię, więc pewnie przytłaczająca część badanych zachowała by się jak ostatni pan na filmiku. Tak jak na filmie jest m.in. w krajach skandynawskich, gdzie zaskoczenie było ogromne gdy fala imigrantów(m.in. Polaków) zaczęła wykorzystywać tamtejszą naiwność i wiare w ludzką uczciwość. Wiadomo, że i u nas znajdą sie uczciwi i u nich nieuczciwi.
przed ostatnią akcją w filmiku jest napisane wyjebanymi literami, że zatrudnili aktora.. ale jak się kurwa nie zna angielskiego to nie dziwne, że się nie wie co jest napisane; a poza tym pewnie w kurwe kasy stracili i pokazali tylko te osoby które oddawały pieniądze.. no chyba, że wszyscy to byli aktorzy, ale chuj ich tam wie.. nie wiem po co w ogóle kręcić takie gówno, ludziom się pierdoli w głowach.. proponuje wsadzić łeb w imadło i nakręcić sobie filmik.. przynajmniej popularność będzie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów