📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
W Polsce to te jego autko stałoby na cegłach...
Inaczej by się sprawa miała, gdyby całą akcja działa się w odosobnionym miejscu czy gdyby nie było wiadomo komu to wypadło.
Inaczej by się sprawa miała, gdyby całą akcja działa się w odosobnionym miejscu czy gdyby nie było wiadomo komu to wypadło.
Robster napisał/a:
Pierdolicie. Jestem przekonany, że u nas byłoby podobnie. Nie raz trafiła mi się taka sama sytuacja i nie niejednokrotnie obserwowałem takie zdarzenie.
dobrze prawi piwo mu polać
no na pewno gdyby kręcili wśród polskich dresików to jeszcze by dostał wpierdol za to, ze tak mało mu wypadło
btw
Dlaczego Australijczycy są uczciwi?
bo wywodzą się z brytyjskich skazańców zesłanych tam do więzienia na odbycie kary gdzie za kradzież jebali w dupę
btw
Dlaczego Australijczycy są uczciwi?
bo wywodzą się z brytyjskich skazańców zesłanych tam do więzienia na odbycie kary gdzie za kradzież jebali w dupę
Australia jest co najmniej 100 lat przed Polską. Bieda tam właściwie nie występuje, tak więc podczas gdy u nas są ludzie zdolni zabić za 5zł, tam 20$ nie robi na nikim szczególnego wrażenia a już na pewno nie nęci żeby je cichaczem zgarnąć.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
gdyby wsiadal do malucha to by mu na bank nie oddali siana
to styl życia ^^
-Otto von Bismarck
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów