📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ale z kataną, siekirką lub młotkiem to można na spacer iść bez obaw i zgodnie z prawem.
Bandyci mają w dupie prawo i chodzą uzbrojeni. A prawda jest taka że jak ktoś chce kogoś uszkodzić to nie potrzebuje żadnej broni.
Bandyci mają w dupie prawo i chodzą uzbrojeni. A prawda jest taka że jak ktoś chce kogoś uszkodzić to nie potrzebuje żadnej broni.
Prawda jest taka, że w rękach specjalisty to nawet zwykła wykałaczka może służyć za śmiercionośną broń, a imbecyl z kataną chuja zrobi.
Może mi ktoś powiedzieć co to za moda pisać 'PO-lsce'?
Rozumiem, że PO jest teraz na górze, ale ludzie opanujcie się.
Wałęsa obiecał 100mln, Kaczyński obiecał 3mln mieszkań, a Tusk obiecał zieloną wyspę (I jako jedyny dotrzymał obietnicy. Mamy zieloną bezludną wyspę.)
A co do tematu, to chciałbym takie, tylko, że metalowe ^^ Przydałoby się w samoobronie (nie mówię o tej partii). Nie chodzi o ataki na głowę, ale w ramię, czy nogę powstrzymałyby napastnika.
Wałęsa obiecał 100mln, Kaczyński obiecał 3mln mieszkań, a Tusk obiecał zieloną wyspę (I jako jedyny dotrzymał obietnicy. Mamy zieloną bezludną wyspę.)
A co do tematu, to chciałbym takie, tylko, że metalowe ^^ Przydałoby się w samoobronie (nie mówię o tej partii). Nie chodzi o ataki na głowę, ale w ramię, czy nogę powstrzymałyby napastnika.
Pan kapitan napisał/a:
Prawda jest taka, że w rękach specjalisty to nawet zwykła wykałaczka może służyć za śmiercionośną broń, a imbecyl z kataną chuja zrobi.
Dobrze prawi, to nie jest kino akcji tylko uliczna rzeczywistość. Jeśli mieliście kiedyś wątpliwą przyjemność lecieć na kogoś ze sprzętem zawsze przewijają się różnorakie myśli. Pomijając nature etyczno-moralną nawet mając w ręku kozik lub kołka zastanawiasz się co się stanie jeśli typ sparuje uderzenie lub co gorsza zabierze ci sprzęt i 'zginiesz od własnego miecza'. Są techniki obezwładniania kozaków z klamką, są techniki zajebania przeciwnika jednym ciosem ręki. A nawiązując do filmiku przeciętny użyszkodnik sadola prędzej sobie zrobi krzywdę niż rozłupie komuś łeb nunczakiem.
Cytat:
Dlatego nunczaku w PO-lsce jest zakazane.
Teraz - jak mi o tym powiedziałeś - mam ochotę aby posiadać takową zabawkę
[Edit] Właśnie zauważyłem, że na Wikipedii opisana jest budowa
Mr Dan napisał/a:
Może mi ktoś powiedzieć co to za moda pisać 'PO-lsce'?
O co ci kurwa chodzi?
Zawsze mnie rozpierdala jak afro-ninja walczy do końca. Już widać, że bez przytomności, ale jeszcze raz machnie nunczakiem
W Polsce nawet kurwa łuku mieć nie można..
@ MacBar Jeżeli się nie mylę to Wojownicy Wszech czasów. Leciało to kiedys bodajże na TV4.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów