18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
marcinsud 2013-05-11, 1:44 2
Czarna Fortuna kurwa, a nie szczyny. Ok. 3,5 pln u mnie więc bez przejebki z ceną, czasem lecha drożej znajdę.
Zgłoś
slawekfmx 2013-05-11, 1:50
a ja ostatnio odkryłem browar pod nazwą Karpackie i polecam jeśli chodzi o stosunek jakości z ceną.
Zgłoś
mandel9 2013-05-11, 1:58 1
Perła Chmielowa nasza królowa !!!
Zgłoś
idicz 2013-05-11, 2:00 1
Specjala nie było, słabo
Zgłoś
x................r 2013-05-11, 7:48
Perełko chmielowa tyś jesteś jak zdrowie ten tylko sie dowie co ci pił raz w życiu.... i tak dalej i tak dalej
Zgłoś
Ronoaro 2013-05-11, 8:16 1
Dotrwałem do prezentacji "piw" które miały być degustowane. Wolne, żarty wszystkie piwa to głęboko odfermentowane lagery, prawie niczym sie od siebie nie różniacy. Dobre tanie piwa to Pils i Belfast z Jabłonowa, Lagerowe z Ciechana lub Olsztyńskie z Kormorana ew. Skalak 11, ale w Polsce dalej o piwie wypowiada się chamski spęd, który niczego mądrego na ten temat nie wie i jedyne co potrefi to sie piwem upić. Piją te piwa w zielonych gejowo-modnych butelkach i rozkoszują się zapachem mokrego kartonu i starej piwnicy myśląc, że tak smakuje porządne piwo. Nie lubię używać tego sformułowania, ale degustacja dla gimbusów. Tylko PU trzyma jako taki poziom, bo to pilzner.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
endrek 2013-05-11, 8:49

Widać że Tomek lubi strzelić piwo.
Zgłoś
p................8 2013-05-11, 8:57 1
no kurwa herezje uprawia w tym odcinku!! PERŁA najlepsze piwo na świecie!! A najlepsza Perła to chmielowa w brązowej butelce!!
Zgłoś
KMD 2013-05-11, 11:28
Cóż za przypadek!

Jednym członkiem jurie był właściciel browaru, który wygrał! Mieli fart, że akurat jego zaprosili !!!

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
boras1986 2013-05-11, 14:48
Pereła tylko 3,5 ? Chuj ty pijącym w dupe za to
Zgłoś
krzycho109zgl 2013-05-11, 15:11
Panowie po co sie tak spinacie? jest taka ksiazeczka jak poradnik piwowara. Można samemu wyprodukować bardzo dobre piwko, ktorego smak jest może nie lepszy bo dla mnie osobiście Kasztelan i Żywiec dysponuja najlepszymi walorami smakowymi na rynku, ale inny i chociaż wiemy co pijemy. Można eksperymentowac wedlug wlasnych upodobań. Najwiecej problemow jest wlasciwie z przygotowaniem słodu, ale możemu tez zorbic w bardzo prosty sposob podpiwek, ktory nadaje sie do dalszego przetworstwa jak również sam w świetny sposob lagodzi pragnienie. Zamiast narzekac polecam ruszyc dupe i dzialac! Wieksza satysfakcja z robienia piwka niz krecenia bimbru,ktory i tak bez odpowiedniego sprzetu smakuje okropnie.
Wiec nie narzekac tylko ruszac dupe.
Zgłoś
Xan666 2013-05-11, 15:53 1
WTF!? Przykro mi jak coś takiego oglądam.... Browar Kormoran, Fortuna to jest to... a nie to g... ps. Dlaczego nie było Okocimia OK? :/

In the glare of burning churches!
Zgłoś
mateuszowy 2013-05-11, 17:01
Jak on mówi "siemanko" mam ochotę mu wypierdolić w pysk.

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
Dominus 2013-05-11, 18:36
Miałem wątpliwą przyjemność studiowania z jurorem "Andrzejem", straszna pipa.
Idealnie się dobrali.
Zgłoś
maciora12 2013-05-11, 20:29
kurwa a specjal gdzie ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów