Ogółem działa
Ogółem działa
Kto nie potrafi walczyć w świecie wiecznej wojny ten nie wart życia.Czuje niedosyt, nie.. Jestem rozczarowany postawą tej tarczy. Strzelec też pierdoła, mógł mocniej naciągnąć cięciwe. No ale może będą jeszcze testować kusze.
Następny pajac z błędami logicznymi w mózgu. Co mógł naciągnąć mocniej? A właściwie napiąć? cięciwę? Ale wiesz, że cięciwy im mniej są rozciągliwe, tym lepsze? Nawet nie zastanowiłeś się nad tym co piszesz, o taki typowy pajac, coś jebnę i zapomnę co. Najlepsze, że tacy jak ty to samo wypisują w komentarzach na fejsie nie będąc anonimowym
Następny pajac z błędami logicznymi w mózgu. Co mógł naciągnąć mocniej? A właściwie napiąć? cięciwę? Ale wiesz, że cięciwy im mniej są rozciągliwe, tym lepsze? Nawet nie zastanowiłeś się nad tym co piszesz, o taki typowy pajac, coś jebnę i zapomnę co. Najlepsze, że tacy jak ty to samo wypisują w komentarzach na fejsie nie będąc anonimowym
Ale mnie zaorałeś, no poszło w pięty. Co ja teraz biedny zrobie? Naciągnąć łuk, lepiej amebo? Co do fb, sorry ktosiu jeszcze nie przeżarło mi mózgu na tyle aby chociażby założyć tam konto, ale Ty widze masz spore doświadczenie z tym portalem. Życzę szczęścia w dalszym zakonspirowanym życiu, strażniku logiki.
Czuje niedosyt, nie.. Jestem rozczarowany postawą tej tarczy. Strzelec też pierdoła, mógł mocniej naciągnąć cięciwe. No ale może będą jeszcze testować kusze.
Łuk, tak jak kuszę, zawsze naciąga się tak samo na maksa, aby wykorzystać całą energię naciągu, chodzi o wyuczenie nawyków i powtarzalność strzałów. Zasięg strzału zmienia się wraz z kątem nachylenia strzały od podłoża, jak w artylerii.
Łuk, tak jak kuszę, zawsze naciąga się tak samo na maksa, aby wykorzystać całą energię naciągu, chodzi o wyuczenie nawyków i powtarzalność strzałów. Zasięg strzału zmienia się wraz z kątem nachylenia strzały od podłoża, jak w artylerii.
Jak już chciałeś być pomocny, to trzeba było jednak się bardziej postarać. Gdyż zakładając że ten łuk miał odpowiednią długość naciągu dla strzelca, to jak najbardziej masz rację. Jednak, jeśli było inaczej to srał pies na Twe mądrości, bo można by naciągnąć mocniej. Specjaliści kurwa sami...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów