18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Test Youtube.
swistakwb • 2012-09-20, 11:48
Ciekawa projekcja filmu testu Youtube. Stare bo 2009, ale nie zawsze wszyscy wszystko oglądają.

jak było to śmietnik.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
klint0n 2012-09-20, 14:06 13
zajebiste powinni więcej takich filmów robić nawet pełnometrażowych bo się fajnie wkręcają
Zgłoś
swipe 2012-09-20, 14:40 9
Kombinat atakuje!!!
Zgłoś
ControlYourMind 2012-09-21, 6:39 1
Kurwa przestraszyłem się tego gościa w białym kostiumie
Zgłoś
Herun 2012-09-21, 7:00
Niezle.. Az sie czlowiek wczuwa w akcje Genialne!
Zgłoś
OdiDesign 2012-09-21, 7:12
Kawał dobrej roboty! tym bardziej jeśli jest to amatorka. Film wciąga aż szkoda że tylko na 9 minut
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-09-21, 7:58
po tych strzałach z tej niby echosondy już się znudziłem tym filmikiem...
Zgłoś
Rezor 2012-09-21, 8:21 7
to żaden test youtube'a... z tym filmem wiąże się cała akcja dochodzeniowa
whatsinthebox.nl/
na tej stronie pojawiały się dziwne symbole i trzeba było wpisać hasło, a żeby je znaleźć cała rzesza internautów bawiła się w detektywów. Rzeczywiście autorzy zbudowali kawał dobrej teori spiskowej, że momentami się czuło, że bierze się udział w jakimś galaktycznym przekręcie trzeba było nakladać fotografie, odczytywać symbole, filtrować dźwięki, szperać w kodzie aplikacji i strony. W sumie nie wiem czy ktoś odkrył co jest w tym cholernym pudełku bo po pewnym czasie sam zrezygnowałem bo łamigłówki zrobiły się zbyt zawiłe i chyba CSI nawet by się pojebało

tutaj jest strona z całym procesem odkodowania
wikibruce.com/2009/04/a-big-box-of-babel-research/

a tutaj filmik z pierwszymi wskazówkami
Zgłoś
lukiluk80 2012-09-21, 8:28 2
Trochę HL2, czyli zajebiste
Zgłoś
dziarski 2012-09-21, 8:45
Filmik drewniany w chuj, słabo się ogląda takie że niby z oczu ale z ręki. Brawo dla bohatera że nie wziął chociażby roweru z ulicy i dla agentów specjalnych w szlafrokach że nie umieli strzelać. Skuteczność śmigłowca imponująca.
Zgłoś
Cysiek 2012-09-21, 9:23 1
HL2 w pełnej okazałości, Jak ktoś nie grał to nie zrozumie celności i zachować tych żołnierzy.
Zgłoś
Czajol3 2012-09-21, 9:28
Klimat HL2
Zgłoś
kaziolord 2012-09-21, 15:44 2
@dziarski

No ty byś kurwa zrobił filmik gdzie chłop w drugiej sekundzie dostaje kule w łeb i koniec.
Zgłoś
Sajmonaki 2012-09-21, 16:50
Oj oby robili więcej takich filmów... Film jest trochę powiązany z serią Half Life (Klasyk). To co zrobili autorzy to coś ...
Niesamowitego biorąc pod uwagę całą akcję "promocyjną" i film.(jak napisał Rezor) Uszanowanie dla autora filmu i dla tego który to wstawił aż dziwię się czemu tego nie było. Leci piwo !
Zgłoś
sierra 2012-09-21, 17:34
Dzieki z mojego ulubionego halfa2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem