Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przynajmniej maniura ogarnięta i w miarę się zachowuje
przecież on w jej oczach już zawsze będzie pizdą ona podświadomie już będzie tak o nim myślała nawet o tym nie wiedząc, wszyscy dojebani 50 w łapie szkoda że łydka zawsze 20 cm
Aby mieć problem z mijaniem , futryny są za wąskie
"Orangutanek"
Zawsze mnie to ciekawiło jak oni się mieszczą w swoich BMW
Lans ponad wygodę
Zdecydowanie nie. Nie było kosy po nogach. Koleś p prostu stracił równowagę biorąc zamach jak skurwysyn. Tak się kończy pomijanie dnia nóg i cwaniakowanie. Siła jest, techniki brak - czarny dostał luja na pysk, ale czysto siłowo, bez przełożenia masy, bez celowania w podbródek i nic mu to nie zrobiło. Także napinacz bardzo ładnie wyjaśniony.
A wszystko przez to, że czerwony chamsko odbił rękę czarnego bo przy dupie musi strugać przechuja.
Mi się wydaje że czarny mu latare wysadził stąd to machnięcie.
XDD jak dla mnie napinacz w czerwonym zaorany. Buja się jak pierdolony rezus zamiast podzielić się przejściem to go musiał ktoś wyjaśnić. Najpierw sam siebie sprowadził tymi lujami na oślep, przerośnięta łapa go porwała jak kukiełke i sam się wyjebał, a na koniec piękny prosty pokornie przyjęty na pysk.
Nic dodać nic ująć
XDD jak dla mnie napinacz w czerwonym zaorany. Buja się jak pierdolony rezus zamiast podzielić się przejściem to go musiał ktoś wyjaśnić. Najpierw sam siebie sprowadził tymi lujami na oślep, przerośnięta łapa go porwała jak kukiełke i sam się wyjebał, a na koniec piękny prosty pokornie przyjęty na pysk.
ty kiedy w ogóle byłeś na siłowni ? raczej powątpiewam ! a typ w czarnym zwykły frajer typ idzie z panienka a ten fika... jesteś taki same dno jak ten typ w czarnym. jesteś mięka faja jak typ w czarnym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów