📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na zgodę powinni zerżnąć prowadzoną pizdę.
na konca co dostał lamacza
jak widze zielone kółko przy nicku, to mi się kojarzy tylko brak nogi - zapierdol czymś konkretnym stary
miszczkurde napisał/a:
jak widze zielone kółko przy nicku, to mi się kojarzy tylko brak nogi - zapie**ol czymś konkretnym stary
Odzywa sie typ co nigdy nic nie wstawił...
XDD jak dla mnie napinacz w czerwonym zaorany. Buja się jak pierdolony rezus zamiast podzielić się przejściem to go musiał ktoś wyjaśnić. Najpierw sam siebie sprowadził tymi lujami na oślep, przerośnięta łapa go porwała jak kukiełke i sam się wyjebał, a na koniec piękny prosty pokornie przyjęty na pysk.
Jeden wart drugiego. Ten w czarnym idzie jak typowy napiczan - lewa noga, prawy bark, łeb do przodu.
Jeszcze dwie dupy obok i załącza się instynkt małpy
Jeszcze dwie dupy obok i załącza się instynkt małpy
ClemenMurray napisał/a:
XDD jak dla mnie napinacz w czerwonym zaorany. Buja się jak pierdolony rezus zamiast podzielić się przejściem to go musiał ktoś wyjaśnić. Najpierw sam siebie sprowadził tymi lujami na oślep, przerośnięta łapa go porwała jak kukiełke i sam się wyjebał, a na koniec piękny prosty pokornie przyjęty na pysk.
Zdecydowanie racja, jedyna różnica to taka, że to czarny go umiejętnie kopnął a nie sam się przewrócił.
skandal napisał/a:
Zdecydowanie racja, jedyna różnica to taka, że to czarny go umiejętnie kopnął a nie sam się przewrócił.
Wydaje mi się, że typ w czerwonym sam się wywrócił tym potężnym zamachowym lujem
skandal napisał/a:
Zdecydowanie nie. Nie było kosy po nogach. Koleś p prostu stracił równowagę biorąc zamach jak skurwysyn. Tak się kończy pomijanie dnia nóg i cwaniakowanie. Siła jest, techniki brak - czarny dostał luja na pysk, ale czysto siłowo, bez przełożenia masy, bez celowania w podbródek i nic mu to nie zrobiło. Także napinacz bardzo ładnie wyjaśniony.
A wszystko przez to, że czerwony chamsko odbił rękę czarnego bo przy dupie musi strugać przechuja.
Powinni pozwolić panu na rozjebanie łba pedziowi w słuchaweczkach.
Ale jak słaby pójdzie na "siłkę" to już będzie silny
ququa napisał/a:
siłki są dla słabych
Ale jak słaby pójdzie na "siłkę" to już będzie silny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów