📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Adam Słodowy to jedyny konkurent McGyvera
On zabił Ja i mówi o tym , i teraz mu przykro bo to widac było ze w wypadku jakims czy cos i nacpany musi byc
Co to za typ wogóle , chyba jakis żyd co wysmiewa polaków zasraniec
kurwa jak miałbym do niego dostęp to bym mu kose wpierdolił ćpunowi jebanemu.
Jak dla mnie to pojeb i pewnie czymś przyćpany.
testo teraz zarzadza fabryka cygar na kubie i ma w dupie wrzucanie polakom z tego wynika chyba bo nic nie nagrał od ok pół roku .
na Wykopie i Yt pojawiło się takie info
Łukasz zmarł w Northwestern Memorial Hospital 14 stycznia po tym jak 3 mężczyzn (prawdopodobnie powiązanych z Narodowym Odrodzeniem Polski) zaatakowało go przed jego własnym domem zadając mu 23 rany kute. Wyjaśnianie zajścia nadal trwa i jak na razie zatrzymano 2 osoby Romana D. i Michała B"
żarty rozumiem?
na Wykopie i Yt pojawiło się takie info
Łukasz zmarł w Northwestern Memorial Hospital 14 stycznia po tym jak 3 mężczyzn (prawdopodobnie powiązanych z Narodowym Odrodzeniem Polski) zaatakowało go przed jego własnym domem zadając mu 23 rany kute. Wyjaśnianie zajścia nadal trwa i jak na razie zatrzymano 2 osoby Romana D. i Michała B"
żarty rozumiem?
Chamy nawet nie wrzucili filmiku na harda A tak na poważnie to fałszywy news, pewnie sam go wymyślał.
Wykop probował go przechytrzyć zeby dodał coś nowego , coś tam koleś też wkrecał że łukasza odwiedzi a narobił zamieszania i spyerdolil
donwaz1899 napisał/a:
rany kute
A czym go tak "skuli" ? Pewnie jakimś kilofem, albo młotem pneumatycznym.
Enzo Gorlomi~ napisał/a:
A czym go tak "skuli" ? Pewnie jakimś kilofem, albo młotem pneumatycznym.
a masz coś ciekawszego do powiedzenia kurvvo? Bo zapewne w rl byś się tak nie mądrzył tylko chomika ruchał wykałaczką ,więc morda w dupę i żryj kupę.
donwaz1899 napisał/a:
a masz coś ciekawszego do powiedzenia kurvvo? Bo zapewne w rl byś się tak nie mądrzył tylko chomika ruchał wykałaczką ,więc morda w dupę i żryj kupę.
I na chuj nam opowiadasz co robiłeś z ojczymem wczoraj?
Polskie psy maja bul dupy, och jak piecze mnie polska dupa ojojoj
dokładnie te polskie kurvvy psy to są smiecie , tylko by znecali sie nad słabszymi
kurwa, nie dość że żyd, to jeszcze lewak, i dyslektyk (ale chyba każdy żyd ma problemy z językiem polskim)
chyba trzeba będzie kiedyś odwiedzić US i porozmawiać z nim o jego krótkiej karierze internetowego mema.
chyba trzeba będzie kiedyś odwiedzić US i porozmawiać z nim o jego krótkiej karierze internetowego mema.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów