📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pomarańczowy Król w formie. "KUH*AAAAA, JEB, JEB..."
Z góry dodaję nieograniczoną tubkę:
Jak było to c*uj, wyj*bać wiadomo...
Z góry dodaję nieograniczoną tubkę:
Jak było to c*uj, wyj*bać wiadomo...
To wsadź sobie to maść głęboko w dupę, skoro oglądasz tego zjeba i propagujesz.
Nathaniel_Demerest napisał/a:
To wsadź sobie to maść głęboko w dupę, skoro oglądasz tego zjeba i propagujesz.
That's the spirit !
Zastanawialiście się kiedyś dlaczego google nexus kosztują w polsce ponad 2000 zł gdy w stanach po przeliczeniu ludzie moga go kupić za 1200 zł (400 usd) , gdze średnia zarobków s tanach to ponad 5000 usd miesięcznie, a w polsce minimalna krajowa 400 usd, wyobrażacie sobie co by powiedział amerykanin gdyby kazano mu tyrać za 100 usd tygodniowo, gdzie rzeczy takie jak żywność, ubrania itp są jeszcze tańsze w USA po przeliczeniu niż w Polsce ? To jest paradoks
Tylko testo wie co to prawdziwa miłość
disturbed666 napisał/a:
Tylko testo wie co to prawdziwa miłość
To, to tylko jego Matka może wiedzieć.
Co to jest miłość.
Do dziecka z DOWN'em, ADHD i naleciałościami Turreta.
Tym razem Klejnot Nilu dokonuje erraty polskich kolęd, które w pierwotnej wersji brzmiały nielogiczne i nieelegancko:
hehe, jebany jak się spieszy. pewnie właściciel auta się niecierpliwił.
Pośmiałem się za wszystkie czasy. Dziękuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów