Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego wrzucacie na sadola jego poj...ane filmiki bo nie rozumiem. To pytanie kieruje w tym momencie glownie do Ciebie kolego zielak300.
-bogactwo część główna
-gdynia 2010
-kompedium wiedzy o polakach
-patrycja to już ścierwo i jebie jak chuj
-dziewczyny w siłowni (epickie intro)
-polak rzecznik duma narodu
-prezent od szatana
-kto ma ten ma
-to już koniec ściga mnie prokurator
I te filmy to tylko odsetek tego co on stworzył,
z nowszych warte obejrzenia jest tylko "sukces 2013" (nawiązanie do "gdynia 2010")
Macie konta na YT...
pod jego NAJNOWSZYM filmikiem każdy mógłby napisać coś w stylu
"śmieszny ma akcent ten islandczyk, wyjechał do ameryki bo w Unii go nie chcieli"
"Jak na islandczyka to zna dużo słów po polsku ale połowy i tak nie idzie zrozumieć"
"niech wraca do swoich bo islandczycy się za niego wstydzą"
"dlaczego on podaje się za polaka? WTF?"
troche islandzkich wstawek
"skammar okkur fyrir þig" _wstyd mi za Ciebie
"Ég vorkenni þér" - żal mi ciebie
"ekki borða of margar hamborgarar vinur" -nie jedz za dużo hamburgerów przyjacielu.
"hví þú ekki oczystym í tungumáli okkar?" -dlaczego nie mówisz w naszym oczystym języku?
Ważne żeby każdy odbierał go za islandczyka a nie polaka. Koleś zgłupieje! Ciekawi mnie jego reakcja
EDIT: który kanał jest jego? dużo tego tam jest
szkoda że już nie nagrywa
aaaa to nie wiedziałem. I dupa. Ale kanał ma swój jakiś ciągle? Może go to sprowokuje...taki typ pewnie zagląda od czasu do czasu co ludzie piszą o nim
A może by mu tak napsuć trochę krwi? Jakaś wspólna akcja co by sprawdziła co z niego za amerykanin.
Macie konta na YT...
pod jego NAJNOWSZYM filmikiem każdy mógłby napisać coś w stylu
"śmieszny ma akcent ten islandczyk, wyjechał do ameryki bo w Unii go nie chcieli"
"Jak na islandczyka to zna dużo słów po polsku ale połowy i tak nie idzie zrozumieć"
"niech wraca do swoich bo islandczycy się za niego wstydzą"
"dlaczego on podaje się za polaka? WTF?"
troche islandzkich wstawek
"skammar okkur fyrir þig" _wstyd mi za Ciebie
"Ég vorkenni þér" - żal mi ciebie
"ekki borða of margar hamborgarar vinur" -nie jedz za dużo hamburgerów przyjacielu.
"hví þú ekki oczystym í tungumáli okkar?" -dlaczego nie mówisz w naszym oczystym języku?
Ważne żeby każdy odbierał go za islandczyka a nie polaka. Koleś zgłupieje! Ciekawi mnie jego reakcja
taa i mu ogladalnosci nabijaj zeby potem sobie mogl sobie trzepac hajsik na swojej internetowej popularnosci
Edit: On ma fanpage!!!
testoviron.pl/ tu można go wkręcić
proponuję tutaj ->
testoviron.pl/category/news/jak-polacy-robia-zakupy/respond lub youtube.com/watch?v=vTx_r2RqN7s
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów