📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaja sobie robi a połowa to by najlepiej go zajebała, pewnie z zawiści ale...
to znakomicie uzmysławia mentalność polaków
to znakomicie uzmysławia mentalność polaków
dbq2607 to Ciebie też chciałbym spotkać kiedyś Moja mentalność jest taka że chciałbym Ci dojebać
Jego matka pewnie komuś gałę opiedala by mógł sobie te dolary wyrzucać, stąd te śmiechy i jęki.
polskkhiee kuhhhhhhhhwy . sam frajer jebany zapomniał chyba gdzie sie urodził jebana szmata dostała pare zielonych za podcieranie dup starym burgerkingom i kręci filmiki jakby był P.Diddy .
Eh żal mi kolesia. Zapierdala za marne 4k złotych (na ansze to duzo, ale u nich?!) podcierając dupe, albo schylajac sie po mydełko na budowie, i mysli ze jest fajny jak zrobi taki filmik. Chcialbym zeby kiedy brakło mu na chleb i musial szperac w amerykanskim śmiertniku w poszukiwaniu żarcia...
Z czasem on nie ma właśnie korzeni żydowskich...? bo coś mi się tak obiło o uszy kiedyś jak oglądałem jego filmiki na yt
up. Ty tak na poważnie ?
Nie wiem, może to ja jestem takim głupim pojebem, może to czasy się zmieniły. Naprawdę nie wyczuwacie tej potężnej dawki żartu?
Genialna demonstracja, jak to się przewraca w głowach od nadmiaru kasy. Gdy pieniędzmi w piecu można palić, przeszkadza zgniły pomidor, trawnik przystrzyżony o 5 mm za krótko, czy rowki na tamponie skręcone w lewo, a nie w prawo i inne tego typu pierdółki, które "zwykły człowiek" by po prostu olał. I nie "żal mi kolesia", bo dobry pomysł miał.
prozac a co taki dobry zawodnik jesteś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów