Da Silva sprawdza cierpliwość i refleks kajmana. Akcja gdzieś w rozległym stanie Amazonas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Niedługo śmieszkowy DaSilva i tak tutaj trafi -z policjantem nie będzie miał tyle szczęścia
A tak mało do szczęścia brakowało !!
Kurwa, a mnie dziwi skąd się biorą u dorosłego człowieka takie pomysły - a nadepnę sobie na kajmana, będę fajny.
chocho napisał/a:
Kurwa, a mnie dziwi skąd się biorą u dorosłego człowieka takie pomysły - a nadepnę sobie na kajmana, będę fajny.
Pocieszające jest chociaż to, że gdyby mu tą nogę ujebał, to do końca życia, zapierdalając na jednej nodze, co jakiś czas, pojawiałaby się w jego głowie myśl "jak ja kurwa mogłem zrobić coś tak głupiego".
Aligatory nie jedza ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów