📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
heavybaby napisał/a:
Kamery były chronione, ale przypadki pana kamerzysty były częste... No, nie w samym epicentrum.
W samym epicentrum to pewnie Hulk by powstał
sadistic.pl/szybko-i-na-temat-iii-wojna-swiatowa-vt43369.htm
Przecież ona może stać kilka, kilkanaście km. od miejsca testów.
Mnie osobiście bardziej zdziwiło jak ok 1/3 filmu amerykańce stawiają przewróconego Willis'a i do niego wsiadają.
Fakt, amerykański sprzęt wojskowy jest nie do zatarcia, ale bardziej dziwi, że nie bali się promieniowania...
Nie pomyśleliście, że kamera stoi w chuj daleko na jakimś statywie i ma obiektyw z dużym optycznym zoomem?
Przecież ona może stać kilka, kilkanaście km. od miejsca testów.
Mnie osobiście bardziej zdziwiło jak ok 1/3 filmu amerykańce stawiają przewróconego Willis'a i do niego wsiadają.
Fakt, amerykański sprzęt wojskowy jest nie do zatarcia, ale bardziej dziwi, że nie bali się promieniowania...
Cytat:
ale bardziej dziwi, że nie bali się promieniowania...
Nie mówiono im o tym, że to niebezpieczne...
Dostawali bezpieczną dawkę - pewnie tak z 200 mSv dziennie
Zna ktoś nazwę utworu użytego w tym filmie?
... i tak powstały murzyny
Najlepszy moment, to 2:35 - świnki trzy, dwa domki się jarają, a jeden na złość stoi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów