📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
3:20 najlepszy moment w imie zasady '' widzisz ,że kolega potrzebuje pomocy ,podbiegnij ..wypierdol mu bułe ''
Dexter2012 napisał/a:
Podoba mi się . Mogło by być zamiast golfa na olimpiadzie.
Co to jest olimpiada?
juby0001 napisał/a:
a Ty chłopie widziałeś kiedyś żeby dwie ekipy walczyły ze Sobą pod blokiem? bo jestem pewny że nie. zawsze, ale to zawsze organizowane jest to z dala od ludzi.Siejecie tvn-owską propagande...
No tak, nie ma ofiar śmiertelnych na ustawkach, sami honorowi ludzie, a na gębie Bóg, Honor, Ojczyzna? Do tego nie powinni po wszystkim lecieć do lekarzy, tylko sami się zszywać, nastawiać, itp.
Piłkarzy mamy w większości słabych za to nasi kibole wpierdol na światowym poziomie prezentują
juby0001 napisał/a:
a Ty sądzisz że jak są ustawki w lesie, czy gdzieś za miastem to nie ma zaplecza medycznego? myślisz że chłopaki nie wiedzą kiedy skończyć? oj mało wiesz na ten temat a pierdolisz.
Jestem kibicem i interesuje się zapleczem piłki nożnej. Huliganka jest mi dobrze znana niestety tylko z filmików. Z opowieści wiem też jak to wygląda tzn że są osoby kierujące nimi i gdy jeden dostaje to ktoś mu rozkazuje mu pomóc lub jeśli sam zobaczy to tak zrobi.
@SteelMike olimpiada to czas między Igrzyskami nie ma linku z finału ponieważ walki są wrzucane pojedynczo i przyjdzie na to czas, to 3 walka na 5 albo 6, które się odbyły. Wbijcie na stronę TFC (poszukajcie sobie w google) i dla zarejestrowanych (można przez fb) są obszerniejsze materiały
No kurwa mać, jakiś czas temu założyłem temat o TFC w którym dałem linki do zapowiedzi wszystkich filmów z tej imprezy, a moderatorzy wyjebali go w pizdu.
Innych ekip nei było, bo to pierwsze zawody, w ogóle organizowane, miało być sprawdzone zainteresowanie itp.
Prawda jest taka ze polacy rozjechaliby raczej wszystkich, tylko nie wiadomo, która dokładnie drużyna
Czekam na walke finałową z ruskimi
Prawda jest taka ze polacy rozjechaliby raczej wszystkich, tylko nie wiadomo, która dokładnie drużyna
Czekam na walke finałową z ruskimi
Za niedługo jak debili na osiedlach jeszcze przybędzie to zrobią w TV zawody jak pięciu na jednego napierdala - w końcu to tez fajne. A jak się znudzi to będzie program o gwałceniu i napierdalaniu kobiet - też za klika lat na pewno przejdzie taki pomysł.
Polscy gangsta z biednych osiedli, musieli walczyć o swoje życie - czytaj - mam tatę mamę szkołę internet i dostęp do książek a więc wszystko by w przyszłości mieć dobrą pracę itp. ale bycie polskim gangsta czarnuchem jest trendy.
Polscy gangsta z biednych osiedli, musieli walczyć o swoje życie - czytaj - mam tatę mamę szkołę internet i dostęp do książek a więc wszystko by w przyszłości mieć dobrą pracę itp. ale bycie polskim gangsta czarnuchem jest trendy.
5vs5 ale LOL i tak lepszy co-op i .
Ze Szwedami poradzili sobie lepiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów