📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zakazane mordy...
Świetnie że takie coś istnieje tylko szkoda że tak późno. Są sędziowie, lekarze i ustalone zasady. Wygra lepsza ekipa i tyle :]
Podoba mi się . Mogło by być zamiast golfa na olimpiadzie.
Zajebiste. Plus za akcje.
Lech wygrał finał z Cska
zawody ogólnie już stare dopiero teraz pokazują walki, mimo że nie jestem fanem Lecha to szacunek za 1 miejsce w turnieju, ale zastanawia mnie dlaczego inne ekipy nie wystąpiły...
Cytat:
Trzecia już runda walk , dojdziemy do finału ?
Te zawody odbyły sie 13.12 zeszłego roku
Lech Poznań wygrał po walce z CSKA Moskwa w finale.
Shanne napisał/a:
Świetnie że takie coś istnieje tylko szkoda że tak późno. Są sędziowie, lekarze i ustalone zasady. Wygra lepsza ekipa i tyle :]
a Ty sądzisz że jak są ustawki w lesie, czy gdzieś za miastem to nie ma zaplecza medycznego? myślisz że chłopaki nie wiedzą kiedy skończyć? oj mało wiesz na ten temat a pierdolisz.
@up. Nie wątpimy że są ustawki na tyle "ludzkie" które posiadają jakieś zaplecze medyczne, ale mam nadzieję że nie chcesz wmówić nam że jak ciulają się na osiedlach to za blokiem stoi namiot medyczny a takiego typu ustawki to przeważająca większość tych jakie istnieją. Co do filmiku to zajebisty pomysł, wilk syty i kibol cały ;P
Janas34 napisał/a:
zawody ogólnie już stare dopiero teraz pokazują walki, mimo że nie jestem fanem Lecha to szacunek za 1 miejsce w turnieju, ale zastanawia mnie dlaczego inne ekipy nie wystąpiły...
Pewnie dlatego bo nie zostały zaproszone
Za Wołyń!!
Brawa dla ekipy z Poznania!
Brawa dla ekipy z Poznania!
DEADmanPL napisał/a:
@up. Nie wątpimy że są ustawki na tyle "ludzkie" które posiadają jakieś zaplecze medyczne, ale mam nadzieję że nie chcesz wmówić nam że jak ciulają się na osiedlach to za blokiem stoi namiot medyczny a takiego typu ustawki to przeważająca większość tych jakie istnieją. Co do filmiku to zajebisty pomysł, wilk syty i kibol cały ;P
a Ty chłopie widziałeś kiedyś żeby dwie ekipy walczyły ze Sobą pod blokiem? bo jestem pewny że nie. zawsze, ale to zawsze organizowane jest to z dala od ludzi.Siejecie tvn-owską propagande...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów