📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
April fools my ass! Dobre, za Kimmela piwko, spoko ma akcje.
DarkLord napisał/a:
nagraj , będzie ciekawiedobre trza tak zrobic za rok swojej dziewczynie xd
Kurwa ostatni koles i ta cenzura, kurwa ale sie spłakałem do cholery.
Taka sytuacja.
A mnie by wkurwiało gdyby ktoś z moich znajomych - w niezależnie jak żartobliwej sytuacji - mnie nagrywał.
dużo ludzi tak ma ,
ale najbardziej mnie wkurwia coś takiego "nie rób mi zdjęć bo jestem niefotogeniczny/na" no kurwa to załóż sobie worek na łeb i chodź tak bo nie ma czegoś takiego jak nie fotogeniczny albo jesteś ładny/na albo masz szpetny ryj koniec.
Jimmy nigdy nie zawodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów